Forestia

Mediterranean Vegetable Rice Stew

Prismatch Læs mere
DKK 99,-
EUR 13,26

Mediterranean Vegetable Rice Stew

Varenr:69-8037
DKK 99,-
EUR 13,26

Beskrivelse

Den vegetariske Mediterranean Vegetable Rice Stew fra Forestia er en lækker middelhavsinspireret grøntsags- og risstuvning med bl.a. artiskok, blomkål, rød peber og forårshvidløg.

Måltiderne fra Forestia er en helt ny og fantastisk nem måde at tilberede et godt måltid mad på - helt uden brug af kogeapparater eller bål! En smule koldt vand er nemlig alt, der skal til!

Foruden meget stor hensyntagen til det miljømæssige aftryk, er kendetegnet for provianten fra Forestia den særlige varmepose, hvor det vandaktiverede opvarmningssystem afstedkommer et varmt måltid mad på ca. 12 minutter. Der skal blot tilsættes 50 ml. koldt vand for at aktivere den særlige saltblanding, som udvikler den tilstrækkelige varme, når vandet tilføres. 

Varetagelsen af de miljømæssige hensyn afspejles dels i indpakningen, som består af materialer, der er 100% genanvendelige og næsten udelukkende fremstillet af genindvundne materialer for at minimere affaldsmængden og for at beskytte skovene, og dels i det faktum, at Forestia op fylder ISO 14001-standarden, der er en international accepteret standard, som danner grundlag for fastlæggelse af forsvarlig miljøledelse. 

Endvidere er Forestia medlem af Ecoembers, der er en certificeret organisation, som målrettet arbejder på beskyttelse af miljøet igennem genanvendelse af materialer og design af økovenlige indpakninger.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Kcal: 85
Kilojoule: 356
Kulhydrat : 14,2 gram
Protein : 1,8 gram
Salt : 1,7 gram
Fibre : 3,4 gram
Anbefales til: 1 pers.
Højde: 22 cm
Bredde: 15 cm
Dybde: 3 cm
Vægt: 350 g

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch