Produktet er tilføjet kurven
Nyhed!
InStock
Spar 25%
Vælg farve True Black
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Haglöfs

L.I.M. FH GTX® Low

Prismatch Læs mere
DKK 899,- DKK 1.199,-
EUR 120,41 EUR 160,59

L.I.M. FH GTX® Low

Varenr:498880
DKK 899,- DKK 1.199,-
EUR 120,41 EUR 160,59
Vælg farveTrue Black
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Produktegenskaber

Super let design
Gore-Tex® -membran for optimal vejrbeskyttelse
FlyteFoam™ for maksimal støddæmpning
Ydersål med godt greb på våde underlag
TPU-forstærkning på udsatte områder
Let tekstiloverdel for øget åndbarhed
Ekstra polstring omkring vrist for komfort
Støttende hælkappe
Letløbende Easy-Fix™ snøresystem

Beskrivelse

Trail hiking - altså vandring på skovstier og i uensartet terræn i naturen, væk fra fortov og asfalterede stier - bliver en mere og mere populær fritidsaktivitet herhjemme. Svenske Haglöfs har længe kunne tilbyde teknisk beklædning til disse typer aktiviteter, som foregår i al slags vejr, og nu præsenteres så også denne superlette L.I.M. FH GTX® Low, der er udviklet i et tæt samarbejde med velrenommerede Asics®.

Resultatet er nogle meget lette og velsiddende sko, udviklet til brug i sporene, hvor et maksimalt greb på det fugtige og mudrede underlag er påkrævet. En fantastisk komfortabel sko, som præcist tilpasser sig dine fødder og det terræn, du færdes i.

Haglöfs L.I.M. FH GTX® Low er en fantastisk let og meget alsidig sko, som kan bruges som let vandresko såvel som til forskellige højpulsaktiviteter i det rå og til tider ufremkommelige terræn. Den vandtætte overdel med Gore-Tex® -membran er elegant sammensyet/-svejset på en sådan måde, at man undgår irritationer omkring foden på de lange ture, og den ekstra fleksible og velventilerende konstruktion af overdelen og det meget letløbende Easy-Fix™ snøresystem giver en særlig fornemmelse af, at skoen nærmest smyger sig om foden. På de mest udsatte områder er overdelen ekstra forstærket med TPU-paneler, og indvendigt er skoen foret med en fugttransporterende mikrofiber, der sørger for det rette klima omkring foden. Indersålen er en Asics® EVA, som nøje tilpasser sig fodens aftryk og øger de stødabsorberende egenskaber.

Det ekstra lette og ekstra stødabsorberende FlyteFoam™ i mellemsålen sikrer den helt rette balance mellem støddæmpning, retningsstabilitet og afvikling, og GEL® -puden under hælen, som selvfølgelig er udviklet af Asics®, forstærker de støddæmpende egenskaber.

Ydersålen er ekstra grovprofileret og sikrer et godt greb på såvel de hårde og glatte underlag som den bløde og mudrede skovbund, ligesom den relativt bløde gummiblanding øger skoens naturlige affjedring.

L.I.M. FH GTX® Low er bare en superlækker, uhørt let og som nævnt meget alsidig sko, der sidder virkelig, virkelig godt på foden!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt pr. stk. : 355 gram
Sål: WET GRIP Rubber™
Lukning: Easy-Fix™
Vandtæt membran: Ja
Membran: Gore-Tex®
Foring: Microfiber
Mellemsål: FlyteFoam™
Vægt: 710 g
Overdel:
Recycled Polyester
Forstærkning:
TPU

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

FODTØJ - MÆND

Luft

FODTØJ - KVINDER

Luft

RYGSÆKKE

Luft

HOVEDBEKLÆDNING

Luft

Kilde: Haglöfs

Lagerstatus

Prismatch