Produktet er tilføjet kurven
InStock
skarp pris
Vælg farve Foam Green
Black Diamond

Mojo Chalk Bag Large

Mojo Chalk Bag Large

Varenr:BD630154-L
Vælg farveFoam Green

Beskrivelse

Kalk er et yderst effektivt hjælpemiddel når man klatrer. Det sikrer optimalt grip og bedst mulig friktion med klippen eller grebet på klatrevæggen, og især hvis grebene er våde eller dine hænder svedige, kan brugen af kalk gøre en stor forskel.

Black Diamonds Mojo Chalk Bag Large er - som navnet næsten afslører - en lidt større pose til at medbringe kalk på de længere klatreruter. Mojo Chalk Bag Large kan bindes om livet eller med en karabin monteres i klatreselen på ryggen, således at den altid er tilgængelig for begge hænder, uden at være i vejen. Posen er ophængt så indholdet ikke drysser ud hvis man skulle havne i horisontale positioner på klatreturen. Den stive krave i posens kant holder den åben og sikrer, at du altid hurtigt og let kan kalke fingrene.

Mojo Chalk Bag Large lukkes med snorelås og er indvendigt foret med fleece. På siden findes en lille strop tiltænkt en børste (medfølger ikke) til perfektionisten, som vil rense grebet for endnu bedre friktion.

En kalkpose er ikke meget værd uden kalk, derfor anbefales det at medkøbe White Gold-kalk fra Black Diamond.

Amerikanske Black Diamond er én af de mest anerkendte producenter af klatre- og alpinudstyr, beklædning og rygsække.

Uanset om du foretrækker at færdes på de vertikale klippesider eller isvægge, eller har det bedst med begge ben placeret i den dybe puddersne, vil du hos Black Diamond finde højteknologiske specialprodukter udviklet af vidende brugere til krævende brugere. For de fleste ansatte hos Black Diamond er selv krævende udøvere med øje for detaljen og specifikke kvalitetskrav som det centrale omdrejningspunkt. Og det faktum, at Black Diamonds personale faktisk er deres egne produkters hårdeste kritikere, sikrer, at Black Diamond hele tiden er i udvikling, konstant på jagt efter at udvikle det perfekte! 

Derfor er det, der tilbage i 1957 startede som en lille produktion af primitivt klatreudstyr, fremstillet ved hjælp af hammer og ambolt, i dag vokset til en multinational virksomhed med hovedkontorer i Asien, Europa og så selvfølgelig USA.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 82 g
Materiale:
Nylon
Materiale:
Polyester Fleece

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Kilde: Black Diamond

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?