Produktet er tilføjet kurven
InStock
skarp pris
Vælg farve Stone Grey
Fjällräven

Kaipak 38 Dame

Kaipak 38 Dame

Varenr:27087
Vælg farveStone Grey

Produktegenskaber

Rygsæk med topåbning til trekking i bjergene
Perfekt til dagture og kortere ture med overnatning
Fremstillet af robust G-1000® Eco HeavyDuty
Velsiddende bæresystem med polstret hoftebælte
Justerbart toplåg med to lommer
Regnslag i signalfarve medfølger

Beskrivelse

Kaipak-rygsækkene fra Fjällräven er kendetegnet ved deres tidløse og simple design i en klassisk Fjällräven-stil.

Rygsækkene er meget alsidige, og da de er fremstillet af G-1000 HeavyDuty Eco, som udelukkende består af genindvundet polyester og organisk bomuld, er de samtidig meget solide. Og som bekendt kan dette robuste materiale efterbehandles med Greenland Wax for at øge både slidstyrke og de vejrresistente egenskaber.

Læs mere om Fjällräven G-1000 her >>>

Kaipak 38 Dame er en såkaldt toploader, altså en rygsæk, som entreres gennem et justerbart låg øverst, som kan hæves og sænkes afhængigt af volumen af det medbragte udstyr. Med sin grundvolumen på 38 liter har rygsækken et meget bredt anvendelsesområde, hvad enten der er tale om krævende dagture på vinterfjeldet eller ture med en enkelt eller to overnatninger på sommerens ditto.

Grundet den velpolstrede ryg og de velformede skulderremme er rygsækken meget behagelig at bære. Skulderremmene samles over brystet med et stikspænde, som samtidig fungerer som nødfløjte. Det brede og velpolstrede hoftebælte, som holder rygsækken godt fikseret på ryggen, er udstyret med praktiske opbevaringslommer, så de små fornødenheder er lige ved hånden.

Foruden hovedrummet på 38 liter, er der både på fronten og øverst på låget fundet plads til lynlåslukkede lommer til de medbragte småting og sager, man nemt skal kunne komme til. Under den kraftige kompressionsrem på hver side er der fundet plads til en strækbar stiklomme til fx drikkeflasker.

Fjällräven Kaipak 38 Dame er forsynet med løkker til fastgørelse af isøkse og vandrestave og er forberedt til drikkesystem, og skulle du på turen bliver mødt med tunge regnbyger, vil du sætte pris på det medfølgende regnslag, som holder indholdet i rygsækken tørt.

En rigtig lækker og slidstærk rygsæk i et meget vellykket design.

Ideen, der startede en national bevægelse
Efter moden overvejelse har vi valgt at tage det gamle, hæderkronede Fjällräven tilbage i vores sortiment. Først og fremmest fordi, deres produktlinje de senere år er blevet meget interessant, bl.a. med deres flotte retro-design på en række produkter, men også fordi deres beklædning i den legendariske G-1000 og de klassiske bomuldsskjorter fortsat er efterspurgt - og med god grund! 

Historien om Fjällräven starter tilbage i 1950, hvor Åke Nordin - en ung knægt på 14 år fra Örnsköldvik i Nordsverige med stor interesse for friluftsliv - ville begive sig på en længere fjeldvandring. Han havde dog store problemer med datidens rygsække, da de føltes som små, pæreformede tasker med et for ringe bæresystem, hvor for meget af vægten sad som en byrde lige over bagdelen.

Den unge Åke tog sagen i egen hånd og byggede en ramme af træ, der gav en langt bedre aflastning og vægtfordeling, således bærekomforten dels blev langt bedre og dels gjorde det muligt at bære tungere oppakning.

De følgende år fik flere og flere øjnene op for denne rammerygsæks fortræffeligheder, og til sidst blev behovet så stort, at Åke Nordin i 1960 startede virksomheden, der blev døbt Fjällräven. Firmanavnet skyldtes Åkes store beundring for det lille rovdyr, der lever på de barske, svenske fjelde og som tilpasser sig naturens luner og årstidernes skiften. 

Det startede i et lille kælderrum i Örnsköldvik, men i dag har Fjällräven markedsandele i det meste af verden. Og grundideen er den samme som den var for snart 50 år siden, nemlig at kunne tilbyde funktionel beklædning og udstyr, der gør oplevelserne på turene i det fri større.

Og stedse arbejder Fjällräven på nye innovative designløsninger, forbedrede materialer og i det hele taget med fokus på funktionalitet og lav vægt. Alle faktorer, der giver dig større frihed, når du færdes i det fri.

Se vort udvalg af Fjällräven her >>>

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Volumen, kategori: 31-40 liter
Højde: 65 cm
Bredde: 32 cm
Dybde: 27 cm
Volumen: 38 liter
Ryg: Fast
Ryglængde : 44 - 48 cm
Sidelommer: Ja
Regnslag: Inkluderet
Anbefalet brug: Vandring
Vægt: 1600 g
Materiale:
G-1000® HeavyDuty Eco

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx. skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Luft

Kilde: Fjällräven

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?