Produktet er tilføjet kurven
InStock
skarp pris
Vælg farve Royal Purple
Fjällräven

Kånken Pen Case

Kånken Pen Case

Varenr:23783
Vælg farveRoyal Purple

Beskrivelse

Den klassiske Kånken-rygsæk er jo nærmest blevet et fænomen, så derfor har Fjällräven valgt at udvide Kånken-familien med en række forskelligt tilbehør til rejsebrug, friluftsliv og hverdagsbrug generelt.

Saml dine skriveredskaber og viskelædere i denne stilfulde Kånken Pen Case, der selvfølgelig lige passer perfekt ned i siden på din Kånken-rygsæk! Et klassisk penalhus til både skole, studie og arbejdsbrug.

Kånken Pen Case er fremstillet af slidstærkt og voksbehandlet G-1000 HeavyDuty Eco S, som er en miljøvenlig blanding af genanvendt polyester og organisk bomuld.

Hovedrummet åbnes med lynlås og passer til skriveredskaber op til ca. 18 cm. og indvendigt er der fundet plads til et navneskilt, så penalhuset kan finde tilbage til sin ejermand.

Ideen, der startede en national bevægelse
Efter moden overvejelse har vi valgt at tage det gamle, hæderkronede Fjällräven tilbage i vort sortiment. Først og fremmest fordi, deres produktlinje de senere år er blevet meget interessant, bl.a. med deres flotte retro-design på en række produkter, men også fordi deres beklædning i den legendariske G-1000 og de klassiske bomuldsskjorter fortsat er efterspurgt - og med god grund!

Historien om Fjällräven starter tilbage i 1950, hvor Åke Nordin - en ung knægt på 14 år fra Örnsköldvik i Nordsverige med stor interesse for friluftsliv - ville begive sig på en længere fjeldvandring. Han havde dog store problemer med datidens rygsække, da de føltes som små, pæreformede tasker med et for ringe bæresystem, hvor for meget af vægten sad som en byrde lige over bagdelen.

Den unge Åke tog sagen i egen hånd og byggede en ramme af træ, der gav en langt bedre aflastning og vægtfordeling, således bærekomforten dels blev langt bedre og dels gjorde det muligt at bære tungere oppakning.

De følgende år fik flere og flere øjnene op for denne rammerygsæks fortræffeligheder, og til sidst blev behovet så stort, at Åke Nordin i 1960 startede virksomheden, der blev døbt Fjällräven. Firmanavnet skyldtes Åkes store beundring for det lille rovdyr, der lever på de barske, svenske fjelde og som tilpasser sig naturens luner og årstidernes skiften.

Det startede i et lille kælderrum i Örnsköldvik, men i dag har Fjällräven markedsandele i det meste af verden. Og grundideen er den samme som den var for snart 50 år siden, nemlig at kunne tilbyde funktionel beklædning og udstyr, der gør oplevelserne på turene i det fri større.

Og stedse arbejder Fjällräven på nye innovative designløsninger, forbedrede materialer og i det hele taget med fokus på funktionalitet og lav vægt. Alle faktorer, der giver dig større frihed, når du færdes i det fri.

Se vort udvalg af Fjällräven her >>>

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Længde: 19 cm
Bredde: 7,5 cm
Dybde: 2,5 cm
Vægt: 50 g
Materiale:
G-1000® HeavyDuty Eco S

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx. skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Luft

Kilde: Fjällräven

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?