Produktet er tilføjet kurven
Nyhed!
InStock
Spar 25%
Vælg farve Jet Black
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Aclima

HotWool Jacket Light 230 g

Prismatch Læs mere
DKK 639,- DKK 849,-
EUR 85,59 EUR 113,71

HotWool Jacket Light 230 g

Varenr:101678
DKK 639,- DKK 849,-
EUR 85,59 EUR 113,71
Vælg farveJet Black
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Udviklet i et tæt samarbejde mellem Aclima og det norske forsvar.

HotWool-serien, som denne gennemlynede HotWool Jacket Light 230 g tilhører, og som kan bruges af både damer og herrer, er egentligt at sammenligne med det legendariske Woolpower® fra Sverige, som vi fortsat er meget glade for.

Men HotWool Polo Jacket Light 230 g er lidt tættere i strukturen, end den tilsvarende 200-serie fra Woolpower®, så hvor 200-serien fra Woolpower® først og fremmest er undertøj, kan Aclimas HotWool-serie også anvendes som det varmeregulerende mellemlag udenpå undertøjet. Men selvfølgelig også blot som det varme og kraftige undertøj, når det er rigtig koldt!

Aclimas HotWool er således en uldfrotté, der er sammensat af 65% merinould (dog 100% merinould i løkkerne ind mod huden), 15% polyamid og 20% polyester, hvilket gør undertøjet tykkere og mere slidstærke, end traditionelt uldundertøj. Hermed kan HotWool-serien også maskinvaskes ved 60°C og der skal i sandhed noget til, førend man slider hul på tøjet.  Med tiden kan overfladen dog godt blive en smule nulret på grund af blandingen af meget slidstærke og lidt svagere fibre, men det har aldeles ingen indvirkning på undertøjets funktionalitet! Løkkerne på indersiden af beklædningen opfanger og binder store mængder isolerende luft og giver dermed masser af varme.

Området omkring håndleddene er meget følsomt, da blodårerne her som bekendt ligger meget yderligt. Og da det samtidig er et område mellem jakke og handsker, der ofte blottes, er der en overhængende risiko for, at blodtilførslen til hænderne nedkøles med kolde fingre til følge. Og kolde fingre er lig med en ødelagt tur! Derfor har Aclima på denne HotWool Jacket Light 230 fremstillet et specielt tommelfingergreb i de forlængede og ekstra kraftige ærmeafslutninger, så ærmet kan trækkes godt ud over håndryggen, når det behøves - både med og uden handsker. Og det er bare lækkert!

Og slutteligt er HotWool Jacket Light 230 naturligvis forsynet med en tilpas høj krave, som giver dejlig varme på de udsatte områder omkring hals og nakke.

Norske Aclima har været i familien Johansens eje siden 1939, så i hele tre generationer har de været en vigtig og kompetent norsk tekstilproducent. Erfaringen og kundskaben, der er blevet oparbejdet gennem generationer er uvurderlig i deres arbejde for at holde folk tørre og varme. Og Norges specielle klima giver da også en del udfordringer, som forsøges løst bedst mulig.

Aclimas vision er helt klart at få flere til at trives udendørs - gøre det godt og bekvemt at være ude! Og dette virkeliggøres gennem hele deres forretningsidé: Aclima skal kombinere den indgående kundskab om markedets behov med den rette fibersammensætning, strikkemetode og design for at udvikle og sælge funktionelt undertøj og mellemlag til udendørs brug.

Og Aclima har i sandhed specialiseret sig i uldundertøj. Merinould giver som bekendt den bedste komfort under langt de fleste vejrlig, temperaturforhold og de fleste aktiviteter. Og som du måske allerede ved, har uld en ganske unik evne til at holde dig varm, selvom du skulle blive våd. Med Aclimas produktserie har de fremstillet en række komfortable og slidstærke produkter, som samtidig sikrer den bedste svedtransport. Funktionen har altid haft førsteprioritet hos Aclima, men da de også er interesseret i, hvordan du har det når du bruger de, om du kan lide designet eller i det hele taget har forslag til produktudvikling, hører de gerne fra dig, så de kan blive endnu bedre!

Aclima holder til på Krøderen, Buskerud tæt ved Norefjell. Dette er et fantastisk område for produktudvikling og for at teste deres produkter såvel sommer som vinter. Aclimas kollektion dækker udendørsaktiviteter hele året rundt med undertøj og mellembeklædning, så både du og din familie skal have det godt, når I er ude i det fri.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Materiale, vægt pr. m2 (gram): 230 gram
Vægt: 0 g
Materiale:
65% Merino Wool
Materiale:
15% Polyamide
Materiale:
20% Polyester

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Vi bytter til 1. februar 2022!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING

Luft

SE ALT FRA ACLIMA

Kilde: Aclima

Lagerstatus

Prismatch