Sea to Summit

Glow Gw1 Quilt Long

Prismatch Læs mere
DKK 1.199,-
EUR 160,59

Glow Gw1 Quilt Long

Varenr:64-02251
DKK 1.199,-
EUR 160,59
Vælg farveDark Sapphire

Beskrivelse

Denne Glow Gw1 Quilt Long har et fantastisk stort anvendelsesområde. Enten som den helt lette sommerpose eller som varmeforstærker til din eksisterende sovepose.

Denne alsidige Glow Gw1 Quilt Long er designet som en robust quilt til sommerbrug, som er let at vedligeholde, og så kan den integreres med alle Sea to Summits soveposer fra og med sæsonen '21 for at øge varmekapaciteten i dit komplette sovesystem.

På den varmeste tid af året - og hvis vejret i øvrigt tillader det - skal din Glow Gw1 Quilt Long ses som en traditionel dyne, som giver både dine arme og fødder god bevægelsesfrihed. Når temperaturen så falder, skal du snøre den sammen i bunden for at holde varmen om fødderne og fastgøre quilten til dit liggeunderlag med det det smarte rem- og trykknapsystem, så varmetabet reduceres mest muligt.

Og har du brug for ekstra alsidighed og varme, så vil det geniale QuiltLock™ -system fastgøre quilten til din Sea to Summit-sovepose og dermed tilføre et ekstra lag af syntetisk isolering, der ikke glider af om natten. Og når quilten kombineres med en dunsovepose, vil quilten hjælpe med at beskytte dunsoveposen mod indvendig kondens og ekstern fugt.

Det specielle knapsystem gør som nævnt Glow Gw1 Quilt Long kompatibel med Sea to Summits soveposer, men selvfølgelig kan quilten også bruges sammen med alle andre mærker.

Syntetisk isolering udmærker sig særligt under våde forhold, og ved hjælp af den kontinuerlige filamentisolering giver Glow-quilten både fantastisk god isolering i forhold til den relativt beskedne fyldmængde og en god holdbarhed. Den særlige kunstfiber udmærker sig ved en overlegen genopretning efter kompression, ligesom fyldet bevarer sin bæreevne og varme over tid.

Det vandafvisende og DWR (Durable Water Repellency) -behandlede ydermateriale af 30 Denier nylon og den smidige foring af 20 Denier nylon afstedkommer, at Glow Gw1 Quilt Long er nem og hurtig at pakke sammen, ligesom den er nem at vedligeholde og vaskbar i maskinen.

For backcountry-entusiaster, der ikke er så begejstrede for en traditionel sovepose med mere eller mindre begrænset bevægelsesfrihed, vil denne alsidige og tilpasningsdygtige Glow Gw1 Quilt Long kunne bruges under en lang række temperaturforhold og i forskellige miljøer.

Sea to Summit Glow Gw1 Quilt Long har en nedre komforttemperatur alene på ca. 10˚C og vejer blot 750 gram. Og så fylder den i sammenpakket stand i den medfølgende kompressionspose kun 36 x 18,5 cm.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Komforttemperatur kvinder: 10 °C
Komforttemperatur mænd: 4 °C
Bredde, skulder : 140 cm
Bredde, hofte : 170 cm
Bredde, fod : 97 cm
Længde: 205 cm
Personlængde : Max 198 cm
Pakkepose: Inkluderet
Pakkevolumen, diameter: 18,5 cm
Pakkevolumen, længde: 36 cm
Vægt: 750 g
Ydermateriale:
30 D Nylon
Indermateriale:
20 D Nylon
Fyld: Fiber Filament Insulation

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Lagerstatus

Prismatch