Produktet er tilføjet kurven
Nyhed!
InStock
Spar 25%
Vælg farve True Black
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Haglöfs

Furudal Mimic Parka Women

Prismatch Læs mere
DKK 2.479,- DKK 3.299,-
EUR 332,03 EUR 441,86

Furudal Mimic Parka Women

Varenr:605100
DKK 2.479,- DKK 3.299,-
EUR 332,03 EUR 441,86
Vælg farveTrue Black
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

De koldeste og mest barske forhold kræver den helt rigtige parka, og denne store og meget varme Haglöfs Furudal Mimic Parka Women rummer netop alle de funktioner, du har brug for, når du skal holdes varm og godt beskyttet gennem en hel dag under de værste vejrlig!

Selvom det ligner en stor og varm dunfrakke, så er denne lange Furudal Mimic Parka Women fra Haglöfs faktisk en stor og let fiberfrakke. Det vil sige, at man har dunfrakkens fordele i form af lav vægt og formidabel varmeregulering, men hvor dunfrakken kommer til kort, når dunfyldet bliver vådt og kollapser, vil en fiberfrakke som denne Furudal Mimic Parka Women bibeholde de isolerende egenskaber - i al slags vejr!

Ydermaterialet på denne i øvrigt bæredygtige Furudal Mimic Parka Women er af en blød, smidig og meget vejrresistent Pertex® Quantum af genindvundne polyesterfibre, som føles fantastisk lækker mellem fingrene.

Som det isolerende fyld er en bæredygtig QuadFusion™ Mimic Gold mikrofiber - på samme måde som dun - blæst ind i de gennemsyede kanaler. En syntetisk og ekstremt hydrofobisk fiber, der binder endog meget store mængder isolerende luft i forhold til fyldmængden, ganske som et dunfyld - og som selvfølgelig er udviklet udelukkende af genindvundne polyesterfibre!

Furudal Mimic Parka Women er udstyret med et par tilpas højt placerede og knaplukkede lommer med bagvedliggende og dejligt forede stiklommer, som er perfekte til de kolde fingre og de småsager, man måtte medbringe og hurtigt skal kunne komme til.

Den tovejs og robuste frontlynlås er en frostsikker YKK® Vislon®, som bare holder til det hele og som aldrig svigter, og bag lynlåsen gemmer der sig en fiberforet og kantforstærket stormflap, som forhindrer den bidende kulde i at trænge igennem lynlåsen. Den afstivende kantforstærkning bevirker, at lynlåsen ikke bider sig fast i stormflappen.

Den aftagelige hætte, som er med snorelukning i hættekanten og knapjustering i nakken, er fuld justerbar i begge dimensioner og giver både hurtig og umiddelbar varme på de koldeste og mest blæsende dage, men lukker også rigtig godt af for piskende sludbyger. Den tilpas høje krave er selvfølgelig dejligt foret, så den giver fantastisk god varme omkring hals og nakke.

De indvendige manchetter af et blødt og dobbelt lag smidigt stretch i ærmeafslutningerne bidrager effektivt til, at den varme luft holdes inde.

Furudal Mimic Parka Women er ganske enkelt en umådelig lækker og fantastisk varm frakke, som bare er skøn at trække i, når Kong Vinter gør sit ubarmhjertige indtog!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 1070 g
Ydermateriale:
Pertex® Quantum
Fyld: QuadFusion™ Mimic Gold
Fyldvægt : 408 gram

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Vi bytter til 1. februar 2022!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

FODTØJ - MÆND

Luft

FODTØJ - KVINDER

Luft

RYGSÆKKE

Luft

HOVEDBEKLÆDNING

Luft

Kilde: Haglöfs

Lagerstatus

Prismatch