Vælg farve Navy Blazer
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Aclima

FleeceWool Crew Neck

Prismatch Læs mere
DKK 1.399,-
EUR 187,38

FleeceWool Crew Neck

Varenr:105469
DKK 1.399,-
EUR 187,38
Vælg farveNavy Blazer
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Hvis du er fan af Aclima eller blot den blødeste uld i almindelighed, er produkterne i deres tykke og vamsede FleeceWool-serie i 100% merinould lige noget for dig!

Denne lækre FleeceWool Crew Neck er lavet med rund hals og forsynet med tilpas bred ribkant nederst og omkring ærmeafslutningerne og et broderet logo foran på brystet.

FleeceWool Crew Neck er valget både på de koldeste vinterdage, til de hyggelige men rå efterårsdage eller når du fx skal sidde rundt om ilden med en kop varm chokolade.

Den prisvindende Aclima FleeceWool-serie er fremstillet af Aclimas unikke og selvudviklede fleecemateriale i 100% merinould. Uld er naturligt, nedbrydeligt og ikke mindst er det genanvendeligt!

De fleste af os har efterhånden lært, at fleece har et dårligt ry og afgiver skadelige mikroplastpartikler, der langsomt men sikkert vil ødelægge havet og naturen. Men skal vi så droppe fleece for altid og undvære den bløde og lækre fornemmelse det er, at iføre sig dette både lune og lette materiale? Svaret er nej, for der findes faktisk et alternativ til den traditionelle fleece i polyester!

Ved at blande den kendte viden om merinouldens fortræffelig med moderne metoder, har Aclima skabt et nyt og naturligt fleecemateriale. Aclima FleeceWool er et materiale, der er fremstillet af 100% merinould med en finhed på imponerende 19,5 micron, som er strikket, skåret og børstet på en helt særlig måde, der gør materialet blødt, let, isolerende og helt afsindigt behageligt at have på!

Beklædningen i FleeceWool-serien er fantastisk, når du har brug for at slappe af derhjemme eller i teltet efter en hård dag på fjeldet, men den fungerer lige så godt som det isolerende mellemlag på en toptur.

Når du vælger FleeceWool fra Aclima, er du selvfølgelig også garanteret et produkt, som er fremstillet af uld fra gårde, der behandler dyr godt og produceres i overensstemmelse med strenge krav for at forhindre miljøforurening. Og for denne innovation har Aclima vundet den eftertragtede Scandinavian Outdoors Sustainability Award.

Så nej, du behøver ikke at droppe fleece, for med FleeceWool tager Aclima ansvar for at skabe et godt og miljøvenligt alternativ til dig som forbruger!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 384 g
Materiale:
100% Merino Wool

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING

Luft

SE ALT FRA ACLIMA

Kilde: Aclima

Lagerstatus

Prismatch