Produktet er tilføjet kurven
Fjällräven

Expedition Pack Down Hoodie Women

Prismatch Læs mere
DKK 2.149,- DKK 2.699,-
EUR 287,83 EUR 361,50

Expedition Pack Down Hoodie Women

DKK 2.149,- DKK 2.699,-
EUR 287,83 EUR 361,50
Vælg farve

Beskrivelse

Den nye Expedition Pack Down Hoodie Women fra Fjällräven er en både let og varm dunjakke. Perfekt til det kolde efterår, moderat  eller under en helt vind- eller vandtæt jakke, når det er rigtig koldt!

Således er Expedition Pack Down Hoodie Women er en rigtig flot allrounder af en dunjakke, som i sig altså er varm nok til det kolde efterår og moderat vinterbrug, men samtidig så let og kompakt, at den også kan bruges som det isolerende mellemlag under skaljakken under mere ekstreme omstændigheder.

Den lave vægt er opnået gennem det velovervejede materialevalg, hvor Fjällräven udelukkende har anvendt en genindvundet polyamid i både yder- og indermateriale. Et meget tætvævet og DWR (Durable Water Repellency) -behandlet materiale, som giver stor modstandsdygtighed overfor smuds og vand, er særdeles vindresistent og helt duntæt.

Den fine dunkvalitet er underlagt det såkaldte Fjällräven Down Promise, som i al sin enkelthed er Fjällrävens løfte til dig om, at de anvendte dun er 100% sporbare og bæredygtige, og at de anvendte dun aldrig nogensinde bliver plukket fra levende dyr. Henover skuldrene er jakken i de vertikale kanaler ekstra foret med den sublime G-Loft® Supreme, som er en særlig mikrofiber, der binder store mængder luft i forhold til fyldvægten, om som holder sit løft (og på varmen), når det bliver fugtigt. En kunstfiber, som bedre modstår trykpåvirkninger og fugt, end dunene gør - og som ikke flytter sig i de lodrette kamre, når jakken bruges.

Expedition Pack Down Hoodie Women tilhører altså den ikoniske Expedition-familie, hvilket afspejles i de karakteristiske gule sammensnøringer i den velforede og fuldt justerbare hætte og det stilfulde retro-logo på brystet. På fronten er der fundet plads til et par lynlåslukkede stiklommer til de kolde fingre, og indvendigt findes en lynlåslomme til værdierne. Bag den ekstra robuste frontlynlås findes naturligvis en stormflap, så den kolde vind ikke trænger ind.

Den tilpas høje krave giver god beskyttelse og varme omkring hals og nakke, og for effektivt at holde den kolde vind ude og den varme luft inde, er jakken forsynet med justerbar kant nederst og bløde og elastiske ærmeafslutninger, som lukker tilpas tæt til.

En superflot og meget stilfuld dunjakke med et udsøgt materialevalg - et klassisk Fjällräven-produkt!

Ideen, der startede en national bevægelse

Efter moden overvejelse har vi valgt at tage det gamle, hæderkronede Fjällräven tilbage i vort sortiment. Først og fremmest fordi, deres produktlinje de senere år er blevet meget interessant, bl.a. med deres flotte retro-design på en række produkter, men også fordi deres beklædning i den legendariske G-1000® og de klassiske bomuldsskjorter fortsat er efterspurgt - og med god grund!

Historien om Fjällräven starter tilbage i 1950, hvor Åke Nordin - en ung knægt på 14 år fra Örnsköldvik i Nordsverige med stor interesse for friluftsliv - ville begive sig på en længere fjeldvandring. Han havde dog store problemer med datidens rygsække, da de føltes som små, pæreformede tasker med et for ringe bæresystem, hvor for meget af vægten sad som en byrde lige over bagdelen.

Den unge Åke tog sagen i egen hånd og byggede en ramme af træ, der gav en langt bedre aflastning og vægtfordeling, således bærekomforten dels blev langt bedre og dels gjorde det muligt at bære tungere oppakning.

De følgende år fik flere og flere øjnene op for denne rammerygsæks fortræffeligheder, og til sidst blev behovet så stort, at Åke Nordin i 1960 startede virksomheden, der blev døbt Fjällräven. Firmanavnet skyldtes Åkes store beundring for det lille rovdyr, der lever på de barske, svenske fjelde og som tilpasser sig naturens luner og årstidernes skiften.

Det startede i et lille kælderrum i Örnsköldvik, men i dag har Fjällräven markedsandele i det meste af verden. Og grundideen er den samme som den var for snart 50 år siden, nemlig at kunne tilbyde funktionel beklædning og udstyr, der gør oplevelserne på turene i det fri større.

Og stedse arbejder Fjällräven på nye innovative designløsninger, forbedrede materialer og i det hele taget med fokus på funktionalitet og lav vægt. Alle faktorer, der giver dig større frihed, når du færdes i det fri.

Se vort udvalg af Fjällräven her >>>

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Modelhøjde: 177 cm
Modellen bruger størrelse: Small
Forstærkning: G-Loft® Supreme
Vægt: 435 g
Materiale:
Recycled Polyamide
Fyld: Goose 90/10
Fyldvægt : 100 gram
Fyldvolumen : 700 cuin

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx. skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Luft

Kilde: Fjällräven

Lagerstatus

Prismatch