Produktet er tilføjet kurven
Nyhed!
InStock
Spar 20%
Vælg farve Light Gray
Vælg størrelse Størrelsesguide?
SmartWool

Everyday Sulawesi Stripe Crew Women

Prismatch Læs mere
DKK 119,- DKK 149,-
EUR 15,94 EUR 19,96

Everyday Sulawesi Stripe Crew Women

Varenr:SW003900
DKK 119,- DKK 149,-
EUR 15,94 EUR 19,96
Vælg farveLight Gray
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Made in USA!

Men denne lidt tyndere SmartWool Everyday Sulawesi Stripe Crew Women kombineres det moderigtige med SmartWools helt enestående komfort. Et spændende alternativ til den super populære Everyday Margarita Crew Women, der gennem flere år har været vores mest solgte model til kvinder.

Denne Everyday Sulawesi Stripe Crew Women tilhører SmartWools uhyre komfortable Everyday-serie, og er således en virkelig lækker hverdagssok med et flot udtryk. Sokken er fremstillet af 57% af den fineste merinould, 40% forstærkende nylon og 3% elastisk materiale, der optimerer pasformen og det specielle, elastiske parti omkring midterfoden sørger for, at sokken bliver, hvor den skal.

De mest udsatte områder omkring tæerne, under foden og ved hælpartiet er ekstra forstærket med SmartWools nye WOW Technology™.

WOW Technology™ går ganske enkelt ud på, at man forstærker disse udsatte områder med yderligere et lag af SmartWools egen Duroyarn™, hvilket giver en øget slidstyrke på op mod 30%. Brugen af endnu mere uld har en række helt åbenlyse fordele: Det øger slidstyrken, materialets virkningsgrad og så selvfølgelig komforten.

Da WOW Technology™ reducerer indholdet af nylon, optimeres transporten af sveddamp, de varmeregulerende egenskaber forstærkes og lugtgenerne minimeres. Og sidst men ikke mindst: Mere uld betyder bedre bæredygtighed i forhold til miljøet, sammenlignet med brugen af de syntetiske materialer!

Denne nye udgave er endvidere fremstillet med den såkaldte Shred Shield™ ved tæerne, som tager det værste slid fra tåneglene.

Everyday Sulawesi Stripe Crew Women er, ligesom alle andre sokker fra SmartWool, fremstillet med flade og bløde sømme, der er placeret som de skal, uden at genere omkring foden. Virtually Seamless™ -konstruktionen omkring tæerne siger vel næsten sig selv: Her er ingen generende syninger og komforten i fodtøjet er sublim!

Et sæt SmartWool-sokker består af to identiske sokker, idet det ikke har nogen praktisk betydning at lave forskel på højre og venstre - tværtimod skaber det udelukkende problemer, dersom du ved et uheld skulle vende dem forkert!

Med Everyday Sulawesi Stripe Crew Women kan du bruge SmartWools fantastiske sokker hver eneste dag, året rundt - og dine fødder vil elske det!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Tykkelse: Tynd
Anbefalet brug: Hverdag
Vægt: 50 g
Materiale:
57% Merino Wool
Materiale:
40% Nylon
Materiale:
3% Elastane

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Vi bytter til 1. februar 2022!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

SOKKER

Luft

BH'ER

Luft

HUER

Luft

Kilde: SmartWool

Lagerstatus

Prismatch