Produktet er tilføjet kurven
Nyhed!
InStock
Spar 25%
Vælg farve Black
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Montane

Dart Thermo Zip Neck T-Shirt

Prismatch Læs mere
DKK 375,- DKK 499,-
EUR 50,23 EUR 66,83

Dart Thermo Zip Neck T-Shirt

Varenr:MDTZN
DKK 375,- DKK 499,-
EUR 50,23 EUR 66,83
Vælg farveBlack
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Montane Dart Thermo Zip Neck T-Shirt er en lækker, teknisk og dejlig lun, langærmet T-shirt til herrerne. Perfekt til forskellige former for højpulsaktiviteter på den koldere tid af året eller blot som lun undertrøje, når kulden kommer krybende.

Dart Thermo Zip Neck T-Shirt er fremstillet af Montanes egen lette, luftige og superbløde Apex Thermo Eco™, der både giver den fornødne varme og som samtidig sikrer fine fugttransporterende og hurtigttørrende egenskaber.

Dette funktionelle materiale er egentlig dobbeltsidet med en exceptionel blød og ekstra svedtransporterende, opkradset inderside og en glat og flot meleret yderside, som sikrer effektiv spredning af fugten og derfor en meget hurtig fordampning.

Materialet er behandlet med en antibakteriel Polygiene®, der effektivt modvirker lugtgener mellem vask. Den specielle Polygiene® er en behandling med sølvsalt, der forhindrer bakterieophobning i stoffet. Der er tale om en permanent behandling, der altså holder hele produktets levetid, og som effektivt fjerner lugtgener. Tilmed mindskes den statiske elektricitet betragteligt - og så er Polygiene® selvfølgelig en fuldstændig miljøvenlig teknologi!

Dart Thermo Zip Neck T-Shirt er udstyret med en tilpas høj og lynlåslukket krave og skåret med forlænget rygstykke, så den ikke kravler op. Og alle syninger er naturligvis af flatlock-typen, som ikke generer mod huden.

Således er denne Dart Thermo Zip Neck T-Shirt fortrinlig til snart sagt alle former for udendørsaktiviteter i vinterhalvåret, men da den er skåret med et meget behageligt snit, kan den som nævnt også ganske fint bruges til almindeligt hverdagsbrug.

Montane er et relativt lille firma, der i Danmark lever en forholdsvis anonym tilværelse. Og det er der en ganske åbenlys årsag til, for firmaet, der har adresse i Nordengland, tæt på den skotske grænse, fremstiller ikke kommerciel beklædning, der blot skal se godt ud i gadebilledet, nej, Montanes beklædningslinje kendetegnes først og fremmest ved ekstrem lav vægt, lille pakkevolumen og en ekstrem høj grad af funktionalitet.

Montane er ejet og drevet af folk med stor passion for spektakulære, sportslige udfordringer under de mest krævende omstændigheder. Og uanset, om du cykler, løber eller klatrer, er kravene til beklædningen under de forhold de samme, nemlig den lave vægt og lille pakkevolumen, der giver dig ekstra energi og plads til at medbringe proviant og andet udstyr og så den rette balance mellem åndbarhed og vandtæthed. Og den brede beklædningslinje giver forbrugeren en forbilledlig mulighed for at vælge det helt rigtige produkt til den givne aktivitet.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 210 g
Materiale:
Apex Thermo Eco™

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Vi bytter til 1. februar 2022!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

BEKLÆDNING - KVINDER

VANDRE-, DAGTURS- OG ALPINRYGSÆKKE

HANDSKER

Luft

Luft

Kilde: Montane

Lagerstatus

Prismatch