Sea to Summit

Coolmax® Adaptor Traveller Liner

Prismatch Læs mere
DKK 399,-
EUR 53,44

Coolmax® Adaptor Traveller Liner

Varenr:64-02312
DKK 399,-
EUR 53,44
Vælg farveAqua

Beskrivelse

Coolmax® Adaptor Traveller Liner fra Sea to Summit er en både let, kompakt og meget behagelig lagenpose, der som navnet antyder er fremstillet af det bløde Coolmax® -materiale.

Coolmax® er et både meget let, dejlig blødt, smidigt, svedtransporterende og fantastisk hurtigttørrende materiale, som samtidig har fine varmeregulerende egenskaber, så lagenposen kan bruges under mange forskellige temperaturforhold.

Coolmax® Adaptor Traveller Liner er mumieformet med boksformet fodende, så det passer i de fleste soveposer, og kontrastfarven ved kraven gør det nemt at finde lagenposens åbning. Lageposen vejer blot 248 gram og leveres i praktisk pakkepose - og den kan selvfølgelig maskinvaskes, når det trænger.

Der er mange gode grunde til at investere i eller lave sin egen lagenpose. Den skåner effektivt soveposen for sved, fedt, skidt og snavs fra kroppen - alle ting, der nedsætter soveposens levetid betragteligt! Og så giver lagenposen lidt ekstra varme til soveposen, ligesom den er fiks at have med på vandrehjem eller i hytter, hvor man selv medbringer sengelinned. Eller busrejserne, hvor man slipper for at slæbe sin store sovepose med ind i bussen, men i stedet kan have den kompakte lagenpose med i inderlommen.

Lagenposer laves typisk i bomuld, svedtransporterende kunststof, silke eller fleece, der i nævnte rækkefølge giver ekstra varme til soveposen. Typisk giver en bomuldspose blot et par grader ekstra, kunststofposen tre-fire grader, silkeposen godt fem grader og fleece-posen seks-otte grader.

Læs om, hvordan du holder varmen i soveposen her >>>

Derudover er det oftest kun lagenposen, der trænger til at blive vasket efter turen.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Bredde, skulder : 92 cm
Bredde, fod : 62 cm
Længde: 210 cm
Pakkevolumen, diameter: 11,5 cm
Pakkevolumen, længde: 15 cm
Vægt: 328 g
CoolMax®

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Lagerstatus

Prismatch