Produktet er tilføjet kurven
Vælg farve Blue Grass
Grand Canyon

Cardova 1 Tent

Prismatch Læs mere
DKK 419,- DKK 749,-
EUR 56,12 EUR 100,32

Cardova 1 Tent

Varenr:330003
DKK 419,- DKK 749,-
EUR 56,12 EUR 100,32
Vælg farveBlue Grass

Beskrivelse

De fleste kender det danske Nordisk for deres eksklusive bomuldstelte og de robuste og gennemførte fjeldtelte. Men under navnet Grand Canyon fremstiller de en række prisgunstige telte, hvor der er sparet på materialevalg og detaljer, men hvor kvaliteten stadig er på et fornuftigt niveau. Kvalitetsmæssigt må de dog ikke sammenlignes med Nordisk’ egne telte, der er udviklet til langt mere krævende brug.

Grand Canyons telte er således ikke udviklet til hyppigt eller hårdt brug, men til campingbrug eller til den årlige kanotur, er det oplagte alternativer til de dyrere mærker.

Dette Cardova 1 Tent, som med sin ene stang er lynhurtigt at slå op, er et let og kompakt telt til 1-2 personer. Det rigtige valg til dig, der måske ikke bruger dit telt så meget, men som alligevel vil have et pålideligt telt med en lille pakkevolumen og som ikke springer budgettet.

Det kompakte og alligevel rummelige Cardova 1 Tent fra Grand Canyon er således velegnet til mange former for friluftsliv som sommercamping eller cykel- og kanoture. Konstruktionen med den ene langsgående stang giver god højde og længde i teltet, så der foruden den eller de overnattende også er plads til forskelligt udstyr indeni teltet. Den skrå frontåbning giver - sammen med ventilationsåbningerne i oversejlet - mulighed for masser af ventilation i teltet, så kondensdannelsen minimeres.

Konstruktionen gør, at man på de varme og tørre sommernætter kan vælge blot at rejse inderteltet for bedst mulig ventilation og med mulighed for kig til nattehimlen.

Oversejlet er fremstillet af en slidstærk polyesterdug, der på bagsiden er forsynet med en kraftig PU-belægning for at gøre materialet vandtæt. Alle syninger er naturligvis ekstra forseglede, så oversejlet er 100% vandtæt og tåler et vandsøjletryk svarende til minimum 3.000 mm og spidsbelastningspunkterne er ekstra forstærket. Inderteltet er af velventilerende myggenet, som giver bedst muligt klima i teltet og altså et godt udsyn. 

Teltstangen er af glasfiber med samlinger af letmetal, som måske ikke er den letteste stang på markedet, men som er meget stærk. Stangen føres ind i den lukkede løbegange i inderteltet, så teltet er hurtigt at rejse. Herefter trækkes oversejlet over og fastgøres til underlaget med pløkker.

Cardova 1 Tent leveres med stålpløkker og i en praktisk transportpose.

Et meget interessant telt for såvel den nye eventyrer som hende eller ham, der ikke bruger sit telt så tit og som derfor ikke vil betale en mindre formue for sit telt.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Antal sovende personer: 1
Antal bærende stænger: 2
Vandsøjletryk, oversejl : 3000 mm
Vandsøjletryk, bund : 4000 mm
Mål, indertelt (H x L x B): 110 x 255 x 145 cm
Mål, ydertelt (H x L x B): 115 x x 270 x 165 cm
Myggenet: Ja
Pakkevolumen, diameter: 13 cm
Pakkevolumen, længde: 56 cm
Vægt: 2200 g
Oversejl:
Polyester
Indertelt:
Mesh Polyester
Bund:
Polyethylene
Stænger:
Fibreglass

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch