Produktet er tilføjet kurven
Bushmen

Bushbed Hammock

Prismatch Læs mere
DKK 649,-
EUR 86,93

Bushbed Hammock

Varenr:BU BUBEHA OLV
DKK 649,-
EUR 86,93
Vælg farveOlive

Beskrivelse

Denne uhyre lette og stærke Bushbed Hammock fra Bushmen er en stor, behagelig og let hængekøje med et helt unikt myggenetsystem, der både beskytter mod insekter og sollys om morgenen. Bushbed Hammock fungerer således perfekt, når du skal lægge dig skoven, ved havet eller bare hjemme i haven.

Når du har lagt dig tilrette i køjen, skal du bare trække i den let tilgængelige snor indeni køjen, hvorefter myggenetspanelet og solafskærmningen glider ud. Herefter klikker du bare spændet sammen under dig for at holde nettet lukket, så du er fuldt beskyttet mod insekterne.

Myggenettet har en maskestørrelse på 1 mm. i diameter, hvilket sikrer, at hverken myg eller andet kryb kan finde vej igennem. Nettets densitet og den specielle tråd, der bruges i nettet, gør det meget slidstærkt overfor nedfaldne kviste og grene, og myggenettet kan spredes over hele eller kun en del af hængekøjen. Selve myggenettet udgør ca. 2/3 af overtrækket, medens det resterende er samme materiale, som selv hængekøjen, hvormed der ydes god beskyttelse mod direkte sollys, fugt og støv og som samtidig giver en behagelig følelse af intimitet.

Nemt og hurtigt kan du vippe myggenettet lidt op og skabe et vindue mellem myggenettet og hængekøjen, hvis du lige skal se dig omkring eller række ud efter noget uden for hængekøjen. Ved at lukke lynlåsen i fodenden af hængekøjen kan du flytte selve myggenettet op over dit hoved, så du har mulighed for at ligge og beundre stjernerne, uden at blive forstyrret af irriterende insekter. Hermed vil resten af ​​kroppen af kroppen være dækket af selve hængekøjematerialet, hvilket skaber den karakteristiske kokonfacon. Denne lynlås udgør ca. 2/3 af hængekøjens længde fra fødderne til hovedet.

Bushbed Hammock er udstyret med en praktisk lomme til alle de væsentlige ejendele som fx pandelampe og mobiltelefon, man nemt og hurtigt skal kunne komme til. Lommen er placeret over hovedet for at gøre indholdet let tilgængeligt.

Hængekøjen pakkes i en fiks transportpose med et lille hul i bunden, og rebet til hængekøjen kan køres gennem dette hul, så pakkeposen ikke forsvinder. I løbet af dagen kan myggenet også opbevares i denne pose, når det ikke lige er i brug.

Både hængekøje og baldakin er fremstillet af let og stærkt faldskærmsstof, hvilket både er velventilerende og let vandafvisende. Bushbed Hammock er testet op til 200 kg og måler 2,8 x 1,4 meter, så derfor kan selv en meget høj person sove komfortabelt i både den klassiske og den brasilianske position.

Der medfølger 2 stk. karabiner og 2 x 3 meter reb til ophængning af hængekøjen, og 4 meter rebsnor til ophængning af myggenet er også inkluderet.

Vægten på Bushbed Hammock er på sølle 650 gram inklusiv myggenet, hvilket gør den til én af de letteste hængekøjer med myggenet.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Længde: 280 cm
Bredde: 140 cm
Pakkevolumen, højde: 13 cm
Pakkevolumen, længde: 25 cm
Pakkevolumen, bredde: 13 cm
Maks belastning : 200 kg
Pakkepose: Inkluderet
Myggenet: Ja
Vægt: 650 g
Nylon

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch