Produktet er tilføjet kurven
InStock
Spar 25%
Vælg farve Black
Vælg størrelse O/S Størrelsesguide?
SmartWool

Boundary Line Reversible Beanie

Prismatch Læs mere
DKK 209,- DKK 279,-
EUR 27,99 EUR 37,37

Boundary Line Reversible Beanie

Varenr:SW011485
DKK 209,- DKK 279,-
EUR 27,99 EUR 37,37
Vælg farveBlack
Vælg størrelse O/S Størrelsesguide?

Beskrivelse

Verdens bedste uldbeklædning!

Det var med meget stor glæde og stolthed, at vi i Friluftslageret som de første i Danmark kunne præsentere en serie af meget eksklusiv hovedbeklædning fra de amerikanske eksperter inden for produktion af uldbeklædning, SmartWool, fra hvem vi gennem de sidste mange år har haft fornøjelsen af at sælge sokker af enestående kvalitet.

SmartWool Boundary Line Reversible Beanie er en klassisk, grovstrikket hue i dobbelt lag, der er fremstillet af den blødeste merinould og forstærkende, 100% genindvundet polyester, som hverken klør eller kradser. Brug den til cykelturen til og fra arbejde herhjemme i vinterhalvåret, når den isnende efterårsblæst rusker i træerne eller vinteren raser. Eller brug den som effektiv hovedbeskyttelse på det blæsende, kolde vinterfjeld - og så er den ikke tykkere, end at den snildt kan være under en cykel- eller klatrehjelm. 

Denne serie af hovedbeklædning føles uhyre komfortabel ind mod huden, ja, nærmest som den blødeste bomuld, og giver dig samtidig ubetinget den mest velfungerende fugttransport! Den uldfiber, som SmartWool bruger i denne serie, sikrer nemlig den rette varmeregulering, uanset om du traverserer mod bjergtoppen ved højt aktivitetsniveau eller hviler ud med madpakken. Uden kløen og irritation i hovedbunden! 

Boundary Line Reversible Beanie er  vendbar, så du kan vælge den ensfarvede side, hvis humøret en dag er til det.

I modsætning til andet uldbeklædning, der relativt hurtigt slides, har SmartWools beklædning en slidstyrke, der er helt unik - faktisk er det lige så stærkt, eller stærkere, end det meste undertøj i kunstfiber!

Men prøv selv: Har du først prøvet SmartWools fortræffeligheder, vil du aldrig have andet! Og husk: SmartWool er så sikre på, at du nok skal blive tilfreds med deres produkter, at de yder 30 dages fuld tilfredshedsgaranti eller pengene retur - sådan! 

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 130 g
Materiale:
55% Merino Wool
Materiale:
45% Polyester

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Vi bytter til 1. februar 2022!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

SOKKER

Luft

BH'ER

Luft

HUER

Luft

Kilde: SmartWool

Lagerstatus

Prismatch