Produktet er tilføjet kurven
InStock
Spar 45%
Vælg farve Rooibos Tea
Grand Canyon

Bass Hammock Double

Prismatch Læs mere
DKK 249,- DKK 449,-
EUR 33,35 EUR 60,14

Bass Hammock Double

Varenr:360027
DKK 249,- DKK 449,-
EUR 33,35 EUR 60,14
Vælg farveRooibos Tea

Beskrivelse

Leveres komplet med ophængningsremme, karabiner og muffer til beskyttelse af barken på træerne.

Den store Bass Hammock Double er den perfekte hængekøje til en afslappende søndag eftermiddag hjemme haven eller i den nærliggende park eller skov - eller hvis du måske ønsker at gå på et rigtigt eventyr og sove i det fri under stjernerne.

I alle tilfælde er den nye Bass Hammock Double til to personer (eller hvis du gerne vil have en ekstra stor hængekøje for dig selv) fra Grand Canyon et nærmere studie værd. Med sin lille pakkevolumen i egen integrerede pakkepose på kun 12 x 20 cm. og en vægt på kun 750 gram er den nem at tage med dig overalt, hvor du går. Når hængekøjen så er hængt op, fungerer pakkeposen som praktisk udstyrslomme.

Bass Hammock Double måler 290 x 230 cm, er godkendt op til 180 kg. og leveres med et sæt karabinetter, 2 stk. ophængningsremme á 2,5 meter og et sæt smidige rørmuffer til beskyttelse af træerne, hvor de vil beskytte barken mod grimme snitsår.

De fleste kender det danske Nordisk for deres eksklusive bomuldstelte og de robuste og gennemførte fjeldtelte og soveposer. Men under navnet Grand Canyon fremstiller de en række prisgunstige produkter, hvor der er sparet på materialevalg og detaljer, men hvor kvaliteten stadig er på et fornuftigt niveau. Kvalitetsmæssigt må de dog ikke sammenlignes med Nordisk’ egne produkter, der er udviklet til langt mere krævende brug.

 

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Længde: 290 cm
Bredde: 230 cm
Pakkevolumen, diameter: 12 cm
Pakkevolumen, længde: 20 cm
Maks belastning : 180 kg
Pakkepose: Inkluderet
Vægt: 750 g
Materiale:
Parachute Nylon

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch