Produktet er tilføjet kurven
InStock
Spar 26%
Vælg farve Blue Sapphire
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Klättermusen

Alv PrimaLoft® Hoodie

Prismatch Læs mere
DKK 1.899,- DKK 2.549,-
EUR 254,35 EUR 341,41

Alv PrimaLoft® Hoodie

Varenr:10648M02
DKK 1.899,- DKK 2.549,-
EUR 254,35 EUR 341,41
Vælg farveBlue Sapphire
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Svenske Klättermusen har med denne lækre Alv PrimaLoft® Hoodie givet deres bud på, hvordan en fiberjakke skal se ud. Et super alternativ til en kraftig sweater eller en let dunjakke!

Og denne type af lune vinter- og efterårsjakker med et syntetisk fyld er gennem de senere år blevet mere og mere populær. Det skyldes dels, at de er fantastisk behagelige at have på, da de er meget lette, og dels, at de til det fugtige efterårsbrug og vinterdagene med tøvejr er mere vandresistente end dunjakkerne. Endelig fylder de ikke mere, end at de kan bruges under en skaljakke, hvis det er rigtigt koldt!

Og Alv PrimaLoft® Hoodie er meget vellykket! Jakken er fremstillet med et selvfølgelig bæredygtigt inder- og ydermateriale i en uhyggelig let, slidstærk og vandafvisende Aura Active™, som føles silkeblød mellem fingrene, hvor både skulder- og hoftepartiet er ekstra forstærket.

Klättermusen Alv PrimaLoft® Hoodie er foret med den eksklusive og genindvundne kunstfiber, PrimaLoft® Gold Active+, der i dag anses for at være blandt markedets bedste isolerende kunstfibre. Det er en ganske unik mikrofiberisolering, hvor man - med stort held - har forsøgt at efterligne dunenes isolerende egenskaber ved hjælp af en speciel kunstfiberstruktur. Faktisk er det lykkes så godt, at hvis man sammenligner to ens volumener af dun og PrimaLoft® Gold Active+, er sidstnævnte faktisk den luneste!

Og det faktum, at kunstfibertypen binder så store mængder luft i forhold til vægten, gør, at Alv PrimaLoft® Hoodie kan pakkes sammen til et minimum. Den unikke shingle-konstruktion går ud på, at fiberfyldet som tæpper ligger forskudt ind over hinanden (taglæggerprincip), hvorved man undgår gennemsyninger og dermed opnås de fantastisk gode varmeisolerende egenskaber i forhold til vægten.

Bag den skrå frontlynlås findes en vindafvisende og knaplukket stormflap, og den skrå udformning gør, at den ikke kommer i karambolage med hagepartiet. Et afstivet panel bag lynlåsen forhindrer lynlåsen i at bide sig fast og sørger samtidig for, at skulle der komme lidt vand ind gennem lynlåsen, vil dette blive fanget af stormflappen og ledt ud igen nederst på lynlåsen - en god detalje!

Klättermusen Alv PrimaLoft® Hoodie er udstyret med velsiddende og fuld indstillelig hætte og to lynlåslukkede stiklommer på fronten, hvoraf den ene kan vrangvendes, hvorefter jakken kan pakkes ned og komprimeres i denne lomme. Fikst! Indvendigt findes et par fastsyede løkker, hvor fx handsker eller andet kan fastgøres med en karabin.

De kantforstærkede ærmeafslutninger udstyret med indvendigt og elastisk vindfang, så den kolde vind effektivt holdes ude. Den nederste kant på jakken er ligeledes forstærket og udstyret med enhåndsbetjent sammensnøring i hver side, så den kolde luft ikke finder ind. Omkring halsen slutter den tilpas høje krave tilpas godt til og giver god varme.

Således er Klättermusen Alv PrimaLoft® Hoodie en let, kompakt og multianvendelig fiberjakke, der både kan bruges på de lange vandreture på det forblæste sommerfjeld, som yderjakke til våd isklatring eller som det isolerende lag under din skaljakke på de hårdeste vinterture!

Læs mere om Klättermusen her >>>

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 415 g
Materiale:
Aura Active™
Fyld: PrimaLoft® Gold Active+

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Kilde: Klättermusen

Lagerstatus

Prismatch