Vælg farve Saskatoon Berry
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Montane

Alpine Spirit Waterproof Jacket Women

Prismatch Læs mere
DKK 2.499,-
EUR 334,71

Alpine Spirit Waterproof Jacket Women

Varenr:FASPJ
DKK 2.499,-
EUR 334,71
Vælg farveSaskatoon Berry
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Er du ude efter en ekstremt slidstærk, trelags Gore-Tex® -jakke uden for mange dikkedarer, men med en superb pasform og alle de nødvendige detaljer, bør du kigge ekstra grundigt på denne Alpine Spirit Waterproof Jacket Women fra Montane!

Montane Alpine Spirit Waterproof Jacket Women er fremstillet med den anerkendte og gennemprøvede Gore-Tex® -membran og et ydermateriale af en drønstærk og nærmest uopslidelig, DWR-behandlet 70 Denier Nylon, som er ekstremt tætvævet for at øge slidstyrken og smudsresistensen.

Det er måske på sin plads, her kort at redegøre for forskellen mellem to- og trelags Gore-Tex® -jakker. Det er nemlig stadig en udbredt misforståelse, at der er tale om hhv. to eller tre membraner - der er kun én Gore-Tex® -membran i begge typer jakker! Forskellen ligger i, at man i tolagsjakkerne laminerer Gore-Tex® -membranen fast til yderstoffet, således de to lag danner ét hele. Herefter fastgøres et løsthængende og svedtransporterende for af fx CoolMax® Mesh eller glat nylon/polyester på udsatte steder.

Trelagskategorien, som Alpine Spirit Waterproof Jacket Women altså tilhører, kendetegnes ved, at membranen også lamineres fast til yderstoffet, men derudover lamineres et tyndt for af en meget fintmasket vævning på indersiden af jakken til selve membranen. Der er således ikke noget løsthængende for, hvilket resulterer i en lidt lavere vægt, ekstra høj slidstyrke og en smule mindre pakkevolumen. Skaljakker til det mest krævende brug og til brug i det højalpine miljø er oftest af trelagstypen, da de nævnte fordele her prioriteres højt.

Montane Alpine Spirit Waterproof Jacket Women er fremstillet med henblik på både det hårdeste hverdagsbrug og de mest krævende ture i det fri året rundt, og er derfor ikke skåret alt for kropsnært. Alpine Spirit Waterproof Jacket Women’s sublime pasform og bevægelsesfrihed skyldes en ganske unik skæring over skuldre og ærmer, som samtidig levner plads til en tyk trøje eller fleece under jakken. Alpine Spirit Waterproof Jacket Women er forsynet med to tilpas højt placerede stiklommer (store nok til både kort og kompas), som entreres gennem vandtætte lynlåse, der er lamineret og svejst fast i de laserskårede åbninger og en enkelt brystlomme, ligeledes med vandtæt og fastsvejset lynlås. Indvendigt findes en stretch-lomme til værdierne. Frontlynlåsen er af tovejstypen og bag denne findes en lamineret og knaplukket stormflap, så der effektivt er lukket af for vejr og vind.

Den rummelige hætte er fuldt justerbar i alle tre dimensioner og er udstyret med en tilpas dyb og formbar skygge, som effektivt skærmer af for kuling og piskende regn.

Montane Alpine Spirit Waterproof Jacket Women er naturligvis udstyret med enhåndsbetjent justering nederst i hver side for at få jakken helt tæt til kroppen, så den kolde vind ikke finder ind under jakken. Derudover er den differentialskåret med lidt ekstra længde på bagstykket, så den ikke sniger sig op, når du bukker dig.

De rummelige ærmeafslutninger omslutter snildt de store handsker, og vidden af ærmeafslutningerne reguleres med slidstærkt Velcro® med brede greb, som er nemt at få fat i med handsker på.

Så overvejer du en bomstærk, no-nonsense Gore-Tex® -jakke som din næste allround-jakke, bør du unde dig selv at prøve en Alpine Spirit Waterproof Jacket Women. Den vil trofast følge dig de næste mange, mange år!

Montane er et relativt lille firma, der i Danmark lever en forholdsvis anonym tilværelse. Og det er der en ganske åbenlys årsag til, for firmaet, der har adresse i Nordengland, tæt på den skotske grænse, fremstiller ikke kommerciel beklædning, der blot skal se godt ud i gadebilledet, nej, Montanes beklædningslinje kendetegnes først og fremmest ved ekstrem lav vægt, lille pakkevolumen og en ekstrem høj grad af funktionalitet.

Montane er ejet og drevet af folk med stor passion for spektakulære, sportslige udfordringer under de mest krævende omstændigheder. Og uanset, om du cykler, løber eller klatrer, er kravene til beklædningen under de forhold de samme, nemlig den lave vægt og lille pakkevolumen, der giver dig ekstra energi og plads til at medbringe proviant og andet udstyr og så den rette balance mellem åndbarhed og vandtæthed. Og den brede beklædningslinje giver forbrugeren en forbilledlig mulighed for at vælge det helt rigtige produkt til den givne aktivitet.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Membran: Gore-Tex®
Vægt: 405 g
Materiale:
70 D Nylon

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

BEKLÆDNING - KVINDER

VANDRE-, DAGTURS- OG ALPINRYGSÆKKE

HANDSKER

Luft

Luft

Kilde: Montane

Lagerstatus

Prismatch