Produktet er tilføjet kurven
Robens

Yukon Shelter

Yukon Shelter

Varenr:130311
Vælg farveKhaki

Produktegenskaber

Åndbar og vejrresistent HydroTex® polyesterbomuld
Hoveddøren, der rulles væk, forbedrer panoramaudsigt, adgang og ventilation
Variabel frontdør sikrer en beskyttet indgang via fronten eller siden
Kan anvendes som solsejl ved hjælp af ekstra stænger (ekstraudstyr)
Dør med myggenet
Udvendige stangkanaler sikrer nem opsætning
Reflekterende barduner
Reparationsmateriale til oversejlet medfølger, hvis uheldet er ude

Beskrivelse

Oplev teltet virtuelt >>>

Det bliver mere og mere populært at overnatte i de simple træshelters, som man ser flere og flere af rundt om i det skandinaviske landskab. Men i højsæsonerne kan det godt være lidt bøvlet at få booket og få sikret sig en plads på de mest attraktive shelterpladser.

Med dette Yukon Shelter fra danske Robens er de bekymringer væk, for dette shelter er udviklet til at kunne tage med på eventyr, og det er både nemt og hurtigt at rejse, ligesom du ligger ekstra godt beskyttet mod vejr og vind og ikke mindst irriterende insekter! Du kan også omdanne din have til dit helt eget udendørs soveværelse med dette robuste shelter og nyde en nat under stjernerne, når det lige passer dig!

Pølser grillet over åben ild, stjernerne ovenover og en nat under teltdugen, dét er livet! Og hvis du elsker at overnatte i det fri, men ikke lige kan tage hjemmefra, så skab din egen base i haven med dette Yukon Shelter. Med Yukon Shelter bliver din have i sig selv et eventyr. Her kan du dyrke dine bushcraft-færdigheder, kigge stjerner i dit eget tempo og tage en pause fra hverdagens stress.   

Tilføj blot et behageligt liggeunderlag, en hyggelig sovepose og en blød pude at hvile hovedet på, og så er du klar til en god nats søvn. Om morgenen kan du vågne tidligt for at få solopgangen med og spise morgenmad tilberedt over åben ild. Den helt perfekte måde at tage hul på en ny dag!

Dette rummelige Robens Yukon Shelter levner med sin kabinebredde på 245 cm. og dybde på 220 cm. rigtig  god plads til fire voksne. Den fastmonterede bund og myggenetspanelerne ved både indgangsdøren og i bagenden af shelteret (som kan lukkes af, hvis vejret viser tænder) holder alt det irriterende kryb ude, og virkelig smart er det alsidige vægpanel foran indgangen, for dette panel kan enten rulles op og fikseres, hvis udsigten skal nydes, rulles ned og lynes fast, hvis man ønsker lidt privatliv eller ekstra beskyttelse mod regn og vind, eller også kan det løftes op og ved hjælp af et par passende tarpstænger eller et par tilpassede kæppe fungere som et ekstra stort og overdækket udeareal foran shelteret. 

Selve dugen på Yukon Shelter er af Robens eget ekstremt tætvævede HydroTex®, som er sammensat af 65% bomuld og 35% polyester. Et utrolig lækkert og imprægneret materiale, som grundet den høje grad af åndbarhed giver et fantastisk klima indeni teltet, men som samtidig - grundet nærmest fortættende egenskaber, når det bliver vådt - faktisk er forbavsende vandtæt. En let regnbyge preller af, og når regnen tager til, vil bomuldsfibrene i materialet udvide sig, så materialet bliver helt tæt. Det kan føles fugtigt på indersiden, men regnvandet løber ikke igennem! Den fastsyede bund er af slidstærkt 210T Oxford Polyester, der både sikrer, at man får lukket godt af for kryb og kravl, men bunden med de tilpas høje sider holder også liggeunderlag og det medbragte habengut tørt.

De eksterne kanaler til stængerne, som er placeret på hver side af teltet bruges, når teltet sættes op og gør det nemt og hurtigt at få stængerne på plads og få teltet til at stå stabilt, hvilket er noget man sætter pris på ikke mindst i blæsevejr!

Shelteret er udstyret med praktiske bardunholderne, der sikrer, at barduner, som foldes sammen under nedpakningen forbliver sammenfoldet, så man undgår sammenfiltrede barduner med knuder.

Robens Yukon Shelter leveres i praktisk transporttaske med bæreremme.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Produktfamilie: Outback Range
Antal bærende stænger: 7
Antal sovende personer: 4
Vandsøjletryk, bund : 10000 mm
Vægt, kategori: 10+ kg
Myggenet: Ja
Pakkevolumen, diameter: 25 cm
Pakkevolumen, længde: 91 cm
Længde: 220 cm
Bredde: 245 cm
Højde: 170 cm
Type: Øvrig konstruktion
Vægt: 17200 g
Oversejl:
HydroTex® polyesterbomuld
Bund:
210T Oxford Polyester
Stænger:
Stål

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?