Produktet er tilføjet kurven
Nordisk

Ydun Sky 5.5 Technical Cotton

Ydun Sky 5.5 Technical Cotton

Varenr:142059
Vælg farveNatural

Beskrivelse

Ydun Sky 5.5 Technical Cotton er et både let, pålideligt og meget lækkert telt, som bl.a. er meget populært som patruljetelt blandt spejdere.

Men det er samtidig et shelter med panoramaudsigt takket være den nye Sky-åbning. Udover at se blændende godt ud, giver Sky-åbningen dig fornemmelsen af at være inde i en åben bomuldshule. Med denne nye 180 graders Nordisk Sky-åbning vil du opleve et helt nyt aspekt af det klassiske Nordisk bomuldstelt. Ved blot at lyne gulvet frit fra teltdugen og hæve hjørnerne, kan du skabe en tryllebindende overdækket veranda, der inviterer naturen helt indenfor og afstedkommer en fremragende udsigt, når naturen skal nydes.

Dette gennemførte telt er udstyret med fast bund og to store og overdækkede hovedindgange med bagvedliggende myggenetpaneler. Endvidere er teltet forsynet med fire mindre vinduer i jordniveau, hvor de foranliggende gardiner fikst kan reguleres indefra. Alle disse vinduer er af tætvævet myggenet, så det helt rette ventilationsniveau kan opnås afhængigt af årstid og vejrlig. Indvendigt findes fire rummelige udstyrslommer til de medbragte småting.

I et Ydun Sky 5.5 Technical Cotton har 4 personer rigtig god plads - faktisk kan der i en snæver vending godt overnatte 5, og med inderteltet monteret (skal tilkøbes), har 3 personer rigtig god plads. Så god plads, at der også er plads til 4 overnattende i inderteltet, hvis man ligger lidt tæt.

Ydun Sky 5.5 Technical Cotton er, som navnet antyder, fremstillet af det fantastiske Technical Cotton™, som er en fantastisk bomuld/polyesterblanding, hvor alle sejl er sat ind for at komme kondensproblemerne til livs og gøre indeklimaet optimalt - også når sommerturen går mod det sydlige Europa! Og så holder dette rivstærke og på ydersiden specialbehandlede materiale samtidig forbavsende meget vand ude, da det dels - som nævnt - er behandlet på ydersiden og da tekstilet dels har nogle nærmest fortættende egenskaber, når det bliver vådt. Men den store fordel ved denne dug er, at det giver et langt, langt bedre indeklima og minimal kondensdannelse, sammenlignet med de traditionelle telte! Desuden er metervaren mere UV / UVA-resistent end nylon og traditionelt polyester - det kan altså tåle eksponering af solens stråler i længere tid end et nylonoversejl uden at falme og mørne. Alle spidsbelastningspunkterne såsom bardun- og pløkfæste er ekstra forstærket med en kraftig kile og de medfølgende stænger er justerbare, så man hurtigt kan regulere højden på teltet og det opslåede fortelt.

Nordisk Ydun Sky 5.5 Technical Cotton kan selvfølgelig bruges alene, men suppler eventuelt med den passende Ydun 5.5 Cabin, hvis du gerne vil adskille soverummene fra opholdsrummet.

De kraftige V-pløkke af hærdet stål er galvaniseret og giver et godt bid, også i bløde og porøse underlag, og de klassiske trådpløkke, ligeledes af hærdet stål, er nemme at få i den hårdere jord.

Og så leveres Ydun Sky 5.5 Technical Cotton i en praktisk pakkepose, som er med polstrede skulderremme, så den også kan bæres som rygsæk.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Produktfamilie: Spirit
Antal bærende stænger: 2
Antal sovende personer: 4
Vandsøjletryk, oversejl : 350 mm
Vægt, kategori: 10+ kg
Myggenet: Ja
Pakkevolumen, diameter: 30 cm
Pakkevolumen, længde: 66 cm
Pakkepose: Inkluderet
Mål, ydertelt (H x L x B): 150 x 260 x 210 cm
Type: Spidstelt
Vægt: 14750 g
Overdel:
Technical Cotton™
Bund:
100% Tarpaulin
Stænger:
Stål

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?