Produktet er tilføjet kurven
Nordisk

Utgard Sky 13.2 Technical Cotton

Utgard Sky 13.2 Technical Cotton

Varenr:142061
Vælg farveNatural

Beskrivelse

Oplev teltet virtuelt >>>

Utgard Sky 13.2 Technical Cotton er noget nær det tætteste du kommer til at bo i et lille hus, hvis det samtidig skal kunne transporteres.

Med den nye 180 graders Nordisk Sky-åbning vil du opleve et helt nyt aspekt af det klassiske Nordisk bomuldstelt. Ved blot at lyne gulvet frit fra teltdugen og hæve hjørnerne, kan du skabe en tryllebindende overdækket veranda, der inviterer naturen helt indenfor og afstedkommer en fremragende udsigt, når naturen skal nydes.

De justerbare stænger er alle en del af pakken, så du er 100% klar til at bruge den integrerede tarpløsning og bare lade solen skinne og den friske luft trænge ind i dit telt.

Dette populære telt er udstyret med to store og overdækkede hovedindgange, vinduer både for og bag, foruden et par mindre vinduer i jordniveau. Alle disse vinduer er af tætvævet myggenet og forsynet med bagvedliggende døre, så de kan lukkes helt af, og hermed kan det helt rette ventilationsniveau opnås afhængigt af årstid og vejrlig.

I et Utgard Sky 13.2 Technical Cotton har 6 personer rigtig god plads - faktisk kan der i en snæver vending godt overnatte 8, og med de to indertelte monteret (skal tilkøbes), har 4 personer rigtig god plads. Så god plads, at der også er plads til 6 overnattende i inderteltene, hvis man ligger lidt tæt.

Utgard 13.2 Sky Technical Cotton er, som navnet antyder, fremstillet af det fantastiske Technical Cotton™, som er en fantastisk bomuld/polyesterblanding, hvor alle sejl er sat ind for at komme kondensproblemerne til livs og gøre indeklimaet optimalt - også når sommerturen går mod det sydlige Europa! Og så holder dette rivstærke og på ydersiden specialbehandlede materiale samtidig forbavsende meget vand ude, da det dels - som nævnt - er behandlet på ydersiden og da tekstilet dels har nogle nærmest fortættende egenskaber, når det bliver vådt. Men den store fordel ved denne dug er, at det giver et langt, langt bedre indeklima og minimal kondensdannelse, sammenlignet med de traditionelle telte! Desuden er metervaren mere UV / UVA-resistent end nylon og traditionelt polyester - det kan altså tåle eksponering af solens stråler i længere tid end et nylonoversejl uden at falme og mørne. Alle spidsbelastningspunkterne såsom bardun- og pløkfæste er ekstra forstærket med en kraftig kile og midterstangen er justerbar, så man hurtigt kan regulere højden på teltet.

Nordisk Utgard Sky 13.2 Technical Cotton kan selvfølgelig bruges alene, men suppler eventuelt med den passende Utgard Sky 13.2 Zip-In Floor for at få en helt tæt overgang mellem telt og bund. Og så kan du efterfølgende overveje sovekabinen, Utgard 13.2 Cabin, hvis du gerne vil adskille soverummene fra opholdsrummet.

De kraftige V-pløkke af hærdet stål er galvaniseret og giver et godt bid, også i bløde og porøse underlag, og teltet leveres selvfølgelig i en meget praktisk pakkepose, som gør det nemt at både pakke ud og pakke sammen.

Et virkelig lækkert og komfortabelt telt, som er nemt at rejse.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Produktfamilie: Spirit
Antal bærende stænger: 5
Antal sovende personer: 6
Vandsøjletryk, oversejl : 350 mm
Vægt, kategori: 10+ kg
Myggenet: Ja
Pakkevolumen, diameter: 31 cm
Pakkevolumen, længde: 103 cm
Pakkepose: Inkluderet
Mål, ydertelt (H x L x B): 240 x 430 x 295 cm
Type: Klokketelt
Vægt: 24000 g
Oversejl:
Technical Cotton™
Stænger:
Stål

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?