Produktet er tilføjet kurven

Beskrivelse

Pas på dine dyrebare skindhandsker og giv dem voks med jævne mellemrum! Det forstærker de vandafvisende egenskaber, ligesom skindets levetid forlænges markant! Det er en god idé at gøre læderet lidt fugtigt først, hvorefter lædervoksen masseres ind med en blød klud. Bliv ved til skindet er mættet. Gør det eventuelt om aftenen, for så vil imprægneringen blive absorberet af læderet i løbet af natten.

Vi anbefaler Hestras bivoksbaserede Original Leather Balm til Hestras skindhandsker og -luffer og alle andre skindbesatte skihandsker. Denne meget bløde (og i øvrigt velduftende) voks, som primært er baseret på lanolin, bivoks og carnaubavoks, er meget nem at arbejde med og man undgår med denne imprægnering, at voksen klumper sammen på læderets overflade. Vær opmærksom på, at lyse lædertyper godt kan blive en tone mørkere ved imprægnering med Original Leather Balm. 

Få gode råd om pleje og vedligeholdelse af dine handsker her >>>

Svenske Hestra anses i dag for at være et af de markedsledende mærker, når det gælder forarbejdning og design af handsker til forskellige former for friluftsliv.

Hestra blev grundlagt i 1936 i Småland af landmanden Martin Magnusson, der til at starte med fremstillede slidstærke læderhandsker til skovarbejderne. Kort efter blev der - på et initiativ fra jernbaneselskabet - anlagt en skibakke på Isaberg, der er en bakke, som ligger umiddelbart ved siden af byen, Hestra.

Skiturismen tog meget til de følgende år og Hestra blev derfor kaldt for "Smålands Åre" med reference til det store skisportssted omtrent 900 kilometer nord for Göteborg. Martin Magnusson fandt hurtigt ud af, at også skiløbere havde brug for gode handsker og fremstillingen af kvalitetshandsker til såvel skisport som udeliv i al almindelighed blev helt naturligt det centrale for det hurtigt voksende familieforetagende.

Martin Magnussons sønner, der overtog virksomheden i 1963, var begge dedikerede skiløbere, og dette, kombineret med den berømte skiløber, Ingemar Stenmarks succes i 70'erne, hvor han selvfølgelig bar Hestra-handsker, gav en voldsom vækst i familie-virksomheden. Siden 1975 har det svenske skilandshold båret Hestra-handsker og de norske landsholdsløbere har anvendt dem siden 1981!

I 1991 overtog Martin Magnussons børnebørn, Claes og Svante, og virksomhedens udvikling fortsatte. Ikke kun den økonomiske del, nej, også sortimentet er blevet udvidet, så der i dag findes en Hestra-handske til alle former for friluftsliv, uanset om du cykler, løber, dyrker vandsport, skisport eller færdes i det højalpine miljø.

Al design og produktudvikling foregår på hovedkontoret i Småland. Alle handsker fremstilles på egen fabrik og Hestra sørger selv for indkøb af tekstiler, skind, for og hvad der ellers bruges til fremstillingen. Således er der fuld kontrol over alle produktionsled, hvilket sikrer et ekstremt højt kvalitetsniveau.

Så det er ikke nogen tilfældighed, at Hestra i 2015 solgte over 1,5 millioner handsker - de laver ikke andet og de kan i sandhed deres kram!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Antal vaske / imprægneringer: Mange
Anbefales til: Skindbesatte handsker
Type: Imprægnering
Vægt: 55 g

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

HANDSKER - UNISEX

Luft

Kilde: Hestra

Lagerstatus

Prismatch