Produktet er tilføjet kurven

Unikke oplevelser under åben himmel og en høj komfort - de to ting udelukker absolut ikke hinanden. Ønsker du mere komfort, luksus og velvære på dit kommende hike eller på campingturen med familien, så se dig omkring i vores udvalg af lavvuer og bomuldstelte.

Det gode ved netop bomuldstelte er, at de påvirkes helt anderledes af sol og varme end polyestertelte, der hurtigt kan komme til at føles som en sauna - og ikke på den gode måde. Lavvuer og bomuldstelte er derimod åndbare og giver dig et tiltrængt skjul fra den solen, når der er behov for det. Skru op for komforten med vores udvalg af lavvuer og bomuldstelte.

Lavvuer & bomuldstelte
Outlet
Spar 40%

Nordisk

Midgard Annex Large, Tilbygning DEMO
DKK 1.977,00
DKK 3.299,-
Outlet
Spar 52%

Helsport

Pasvik 4-6, 6-Personers Tipitelt DEMO
DKK 1.817,00
DKK 3.799,-
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Højt til loftet med bomuldstelte af høj kvalitet

Med et lækkert bomuldstelt kan du tage indenfor med udenfor og nyde naturen og omgivelserne med velvære, fuld ståhøjde og åndbare materialer. Bomuldsteltet er kort sagt teltenes konge og giver dig en komfort, som du ikke finder i nogen anden telttype.

Sæt teltet op i haven, i skoven eller på campingpladsen og skab en komfortabel og hjemlig stemning lige der, hvor du ønsker det. Det er en ren fryd at tilbringe hele dage i bomuldstelt, da indeklimaet er et helt andet end i et telt i syntetiske materialer. Bomuldstelte er lig med en høj komfort, og med vores udvalg af teltovne kan du opvarme teltet og endda kokkerere indenfor, uden at du får problemer med kondens og et dårligt indeklima.

Lavvuer er nordisk nomade-tradition

Lavvuen er en anden super populær telttype. Designet er baseret på samernes traditionelle telte, som er blevet anvendt i vildmarken i århundreder og stadig anvendes den dag i dag. Bomuldstelte og lavvuer minder på mange måde om hinanden, for på samme måde som i et bomuldstelt er der typisk fuld ståhøjde i en lavvu, og du har også mulighed for at lave mad og opvarme teltet med en teltovn. Men lavvuen er et traditionelt nordisk design.

En fordel ved lavvuen er, at den er meget let og hurtig at slå op. Og er man bare lidt fiks med hænderne, så kan man sagtens få slået en ret stor lavvu op ene mand. En yderligere fordel er, at lavvuer er ret transportable og lette at rejse med. Er du på udkig efter et transportabelt telt med en meget høj komfort og et godt indeklima? Så er dette måske telttypen for dig.

Køb de bedste lavvuer og bomuldstelte til skarpe priser

I Friluftslageret har vi altid skarpe priser på de bedste lavvuer og bomuldstelte på markedet. Vi har også et stort udvalg af indertelte, apsider, extensions og andet tilbehør, så du kan fuldende komforten og stemningen i lejren. Se dig omkring i det store udvalg af lavvuer og bomuldstelte fra Robens, Nordisk og Tentipi her på siden og bliv klar til at nyde tiden ude i det fri med en høj komfort og et stilfuldt design. Vi ønsker god fornøjelse. 

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?