Produktet er tilføjet kurven
InStock
skarp pris
Vælg farve Green Belt/Black
Osprey

Talon 6

Talon 6

Varenr:10005816
Vælg farveGreen Belt/Black

Beskrivelse

Mærk den svalende vind på din ryg, når du begiver dig afsted på de mindre skovstier eller på en kort dagtur på fjeldet. Både til løb, let vandring og cykling har denne Talon 6 fra Osprey været en favorit i årevis.

Strømlinet i sit design, men med sin volumen på 6 liter alligevel forbavsende rummelig. Her er plads til både lidt proviant og den kompakte regnjakke, og de praktiske kompressionsremme på fronten holder vægten tæt ind til hoften og øger stabiliteten. Og så er den fra sæsonen '21 fremstillet af bæredygtigt, Bluesign -certificeret og PFC-frit nylon!

Hovedrummet på Talon 6, som entreres gennem en tovejs lynlås, er forsynet med en indvendig lynlåslomme til værdierne og en lille krog til nøglerne, og på hver side af tasken er der fundet plads til en vinklet stretch-lomme med justerbar fikseringssnor til drikkeflaskerne.

Den rummelige, lynlåslukkede lomme på fronten af Talon 6 er perfekt til fx vabelplaster, snacks og andre små fornødenheder, man hurtigt skal kunne komme til, og på fronten af denne lomme findes det smarte StraightJacket -kompressionssystem med skumforede paneler, hvor de horisontale remme både tjener som kompression af tasken, men er også oplagte til fastmontering af det ekstra udstyr, der ikke er plads til i hovedrummet.

Den bløde og velpolstrede bagside med velventilerende og sprøjtestøbt AirScape -foring med udstansede skumpaneler skaber en både åndbar og tilpas tæt pasform ind mod ryggen. Dette afstedkommer en fantastisk fleksibilitet og dynamik netop dér, hvor der er behov for det, nemlig omkring hoften, hvor selve hoftebæltet nærmest er en naturlig forlængelse af det polstrede lændestykke. Dette betyder både maksimal vægtoverførsel til hoftepartiet og at hoftebæltet kan flekse og arbejde, uden at det går ud over rygsækkens stabilitet og vægtfordeling, så bæltetasken kan bevæge sig med dig, når du færdes i krævende terræn.

Et bærehåndtag gør det muligt at hænge bæltetasken op, når den ikke lige sidder om livet, og de reflekterende paneler sikrer, at du kan ses i aftenmørket.

Talon 6 er bare en fremragende bæltetaske!

Detaljeoversigt:

∙ Osprey AirScape -bagstykke med formstøbte skumpaneler for øget komfort og pasform.
∙ Polstret hoftebælte.
∙ Bærehåndtag på toppen.
∙ Frontlomme med lynlås.
∙ Indvendig mesh-lomme med lynlås.
∙ Praktisk fastgørelsesmulighed til nøgler i indvendig lynlåslomme.
∙ Rummelig og nemt tilgængelig lynlåslomme på hver side af hoftebæltet til snacks, telefon mv.
∙ Vinklet flaskelomme på hver side med justerbar fikseringssnor.
∙ Osprey StraightJacket kompression med skumforede sidevægge.
∙ Rummelig og nemt tilgængelig lynlåslomme på hver side af hoftebæltet til snacks, telefon mv.
∙ Mulighed for fastgørelse af LED-lygte.
∙ Reflekterende detaljer, så du kan ses i aftenmørket.

NB: Drikkedunk skal købes separat.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Volumen, kategori: 1-10 liter
Højde: 21 cm
Længde: 25 cm
Dybde: 15 cm
Volumen: 6 liter
Vægt: 420 g
Materiale:
PFC-Free Nylon

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

Luft

MÆND

KVINDER

Luft

Luft

Kilde: Osprey

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?