Produktet er tilføjet kurven
Vælg farve Golden Brown/Magnetite
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Haglöfs

Spitz GTX Pro Jacket

Spitz GTX Pro Jacket

Varenr:605390
Vælg farveGolden Brown/Magnetite
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Den efterhånden legendariske Spitz Jacket er blevet finjusteret og forbedret på enkelte områder, så derfor har den nu fået det velklingende navn, Spitz GTX Pro Jacket.

Ændringerne består i en lettere adgang til de nu større brystlommer, en skulderlomme, der er flyttet ned på underarmen og så et todelt ventilationssystem under armene, så man ikke har den lange ventilationslynlås helt oppe under armhulen.

Der er rigtig mange gode, trelags Gore-Tex -jakker på markedet i dag, men denne ikoniske Spitz GTX Pro Jacket fra svenske Haglöfs adskiller sig med sit alpine snit og perfekte længde alligevel fra mængden - og hvis du først har prøvet den, forstår du hvorfor!

Vi har endnu ikke prøvet en Gore-Tex -jakke, hvis atletiske skæring, bevægelsesfrihed og designløsninger er så dedikeret til klatring og højalpinisme, som det er tilfældet med Spitz GTX Pro Jacket, og at jakken er udviklet i tæt samarbejde med førende alpinister og bjergguides afspejler sig tydeligt i jakkens skæring og i detaljen.

Den hoftelange Haglöfs Spitz GTX Pro Jacket er fremstillet af to forskellige typer af Gore-Tex Pro Shell. De mest udsatte områder er af 70 Denier Pro Shell, medens det øvrige er af en lettere 40 Denier Pro Shell. Begge ydermaterialer er kendetegnet ved en smidig, glat og ekstremt tætvævet og bomstærk overflade, der i sig selv er meget vandafvisende, så jakkens åndbare egenskaber og rivstyrke maksimeres. På indersiden af tekstilerne er selve Gore-Tex -membranen belagt med en tynd ripstop-tricot, der beskytter membranen og nedsætter friktionen mellem jakken og det underliggende, isolerende lag.

Selve syarbejdet på Spitz GTX Pro Jacket er ganske imponerende. I stedet for de traditionelle 7-8 søm pr. tomme er jakken syet med hele 12-13 søm pr. tomme, hvilket giver en meget tæt og ekstrem stærk samling af tekstilerne, ligesom det blot efterlader 2-3 mm. overskudsmateriale, der efterfølgende skal forsegles med tape. Grundet den særlige syteknik anvendes her en særlig micro-tape med en bredde på kun 13 mm, der bidrager til øget åndbarhed, større smidighed i samlingerne og lavere vægt.

Den ekstremt velskårede hætte, som selvfølgelig er rummelig nok til at gå hen over klatrehjelmen, er firepunkts justerbar i såvel volumen som i omkreds, så den kan finjusteres til den perfekte pasform. Den brede skygge er lavet med afstivet kant, som kan formes fuldstændigt efter behov, og den ekstra høje krave giver optimal beskyttelse, når vejret viser sig fra sin mest ubarmhjertige side. Den bløde og diskrete Recco -reflektor i hættekanten øger éns chance for hurtigt at blive lokaliseret, dersom man skulle blive væk eller være så uheldig at blive begravet i en lavine.

Den meget robuste, vandtætte og tovejs regulerbare frontlynlås - som er udstyret med bagvedliggende og afstivet stormflap - er en gennemprøvet YKK AquaGuard VISLON, og indgangene til de særdeles rummelige lommer på brystet betjenes ligeledes med robuste og frostsikre YKK AquaGuard VISLON, som desuden er meget letløbende, så de er nemme at betjene med én hånd, når du sidder i klatreselen. Indvendigt er der en rummelig stiklomme og en lynlåslomme i ventileret stretch-materiale, og på det ene ærme findes yderligere en vandresistent lomme til de småting, man skal have nem og hurtig adgang til.

En rigtig smart detalje ved knaplukningen nederst på stormflappen er i øvrigt, at man herved - grundet den tovejs lynlås - kan lukke op nedefra og få masser af luft til mave og bryst, og samtidig have god beskyttelse omkring hovedet og halsen. Og det dur!

De todelte og regulerbare ventilationsåbninger i hver side og under armene gør det muligt at regulere tilførslen af frisk luft ved ekstra høje aktivitetsniveauer. Disse ventilationsåbninger reguleres ved hjælp af vandtætte og smidige YKK AquaGuard -lynlåse, der ikke generer under armene.

Endeligt er der sammensnøringsmulighed nederst i hver side (så jakken sidder helt tæt til, og du dermed bedre kan orientere dig i klatreselen) og de asymmetriske afslutninger på de perfekt skårede ærmer reguleres med gedigne Velcro -lukninger, som er nemme at få fat i med handsker på og som bare holder!

Spitz GTX Pro Jacket er bare en aldeles gennemført og velsiddende jakke til den mest kræsne entusiast!

Så overvejer du en trelags Gore-Tex Pro Shell -jakke som din næste allround-skal, kommer du ganske enkelt ikke uden om denne fantastiske Spitz GTX Pro Jacket fra Haglöfs!

As good as it gets!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Konstruktion: 3-lags
Vandtæt membran: Ja
Antal lommer: 4
Membran: Gore-Tex®
Hætte: Med
Vandsøjletryk: ≥ 20.000mm
Materiale: Kunstfibre
Vægt: 510 g
Ydermateriale:
40 Denier Pro Shell®

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

FODTØJ - MÆND

Luft

FODTØJ - KVINDER

Luft

RYGSÆKKE

Luft

HOVEDBEKLÆDNING

Luft

Kilde: Haglöfs

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?