Produktet er tilføjet kurven
InStock
skarp pris
Vælg farve Khaki Dust
Fjällräven

Singi Hip Pack 10

Singi Hip Pack 10

Varenr:23200246
Vælg farveKhaki Dust

Produktegenskaber

Ekstra robust og rummelig bæltetaske
Fremstillet af G-1000® HeavyDuty og genanvendt 500D nylon
Lommer foroven, på fronten og på hoftebæltet, alle med pålidelige Vislon® lynlåse
Stropper på fronten til komprimering eller til fastgørelse af ekstra udstyr
Økselomme
Volumen i hovedrummet er på hele 10 liter

Beskrivelse

Til alle turene i det fri, hvor der blot skal medbringes madpakke eller kogegrej, en ekstra trøje eller det lette regntøj og selvfølgelig noget drikkelse, er denne både gennemførte og yderst slidstærke Singi Hip Pack 10 absolut en overvejelse værd!

En rigtig gedigen og samtidig meget alsidig bæltetaske, som er fremstillet af et kraftigt og voksbehandlet stof, kaldet G-1000 HeavyDuty Eco S, altså en ekstra slidstærk udgave af det legendariske G-1000 Eco. Et bæredygtigt materiale, som er sammensat udelukkende af genindvundet polyester og organisk bomuld.

Læs mere om Fjällräven G-1000 her >>>

Den voksbehandlede G-1000 HeavyDuty Eco S -vævning bliver med årene bare flottere og flottere, efterhånden som den naturlige patina indfinder sig. Og så kan materialet jo efterimprægneres med Greenland Wax, hvis det ønskes. Bunden på tasken er ekstra forstærket med en vandtæt og ekstra slidstærk 500 denier nylon.

Foruden at være rummelig er Singi Hip Pack 10 udstyret med alle de rigtige funktioner og detaljer, som gør den perfekt til både vandreture og jagt. Hovedrummet på 10 liter tilgås ovenfra gennem en ekstra stor åbning, og hovedrummet indeholder nogle praktiske netlommer til småtingene. Derudover findes der både på toppen og på fronten en praktisk lomme til alle de sager, man gerne vil have adskilt fra den øvrige oppakning.

Det velpolstrede og meget komfortable hoftebælte er forsynet med let tilgængelige lynlåslommer på hver side, perfekte til mobiltelefon, kompas, snacks eller andre ting, man skal have nem og hurtig adgang til. Alle lynlåse er af den ekstra robuste og i øvrigt næsten støjfri Vislon -type fra anerkendte YKK.  På fronten af hoftebæltet er der fundet plads til en D-ring i hver side til fx udstyrskarabiner eller hundesnoren.

Ydermere findes der en lomme med snorelukning på hver side af selve tasken, og disse lommer er oplagte til drikke- eller termoflasker. Stropperne foroven kan bruges til fastgørelse af Singi Mesh Bag, der dog skal tilkøbes.

De ekstra lange kompressionsremme, som effektivt minimerer eventuel overskudsvolumen, er lavet så lange, at de også kan bruges til fastgørelse af de ting og sager, der måske ikke lige er plads til i selve tasken.

Fjällräven Singi Hip Pack 10 er bare en virkelig lækker og gennemført bæltetaske med et meget stort anvendelsesområde!

Ideen, der startede en national bevægelse
Efter moden overvejelse har vi valgt at tage det gamle, hæderkronede Fjällräven tilbage i vores sortiment. Først og fremmest fordi, deres produktlinje de senere år er blevet meget interessant, bl.a. med deres flotte retro-design på en række produkter, men også fordi deres beklædning i den legendariske G-1000 og de klassiske bomuldsskjorter fortsat er efterspurgt - og med god grund!

Historien om Fjällräven starter tilbage i 1950, hvor Åke Nordin - en ung knægt på 14 år fra Örnsköldvik i Nordsverige med stor interesse for friluftsliv - ville begive sig på en længere fjeldvandring. Han havde dog store problemer med datidens rygsække, da de føltes som små, pæreformede tasker med et for ringe bæresystem, hvor for meget af vægten sad som en byrde lige over bagdelen.

Den unge Åke tog sagen i egen hånd og byggede en ramme af træ, der gav en langt bedre aflastning og vægtfordeling, således bærekomforten dels blev langt bedre og dels gjorde det muligt at bære tungere oppakning.

De følgende år fik flere og flere øjnene op for denne rammerygsæks fortræffeligheder, og til sidst blev behovet så stort, at Åke Nordin i 1960 startede virksomheden, der blev døbt Fjällräven. Firmanavnet skyldtes Åkes store beundring for det lille rovdyr, der lever på de barske, svenske fjelde og som tilpasser sig naturens luner og årstidernes skiften.

Det startede i et lille kælderrum i Örnsköldvik, men i dag har Fjällräven markedsandele i det meste af verden. Og grundideen er den samme som den var for snart 50 år siden, nemlig at kunne tilbyde funktionel beklædning og udstyr, der gør oplevelserne på turene i det fri større.

Og stedse arbejder Fjällräven på nye innovative designløsninger, forbedrede materialer og i det hele taget med fokus på funktionalitet og lav vægt. Alle faktorer, der giver dig større frihed, når du færdes i det fri.

Se vores udvalg af Fjällräven her >>>

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Volumen, kategori: 1-10 liter
Højde: 24 cm
Bredde: 59 cm
Dybde: 16 cm
Sidelommer: Ja
Volumen: 10 liter
Vægt: 700 g
Materiale:
G-1000® HeavyDuty Eco
Indermateriale:
210 D Nylon ripstop

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx. skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Luft

Kilde: Fjällräven

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?