Beskrivelse

Grill og tilberedning af lækre retter á la plancha!

Med denne Pyron Griddle Plate kan du forvandle din Pyron Fire Barrel til et decideret madlavningssted. Den seks millimeter tykke og drønstærke stålplade giver dig mulighed for at bruge varmen nede fra båltønden til at stege enhver form for aromatisk og saftig mad, du måtte ønske at tilberede.

Pladen er let buet for at forhindre, at din mad glider ud over kanten, og den aftagelige madlavningsstøtte i midten forhindrer æg, pølser eller andet i at falde ned i flammerne eller gløderne. Denne madlavningsstøtte i midten af ​​pladen fungerer desuden som et stabilt stativ til gryde, kedel eller kaffeperkolator.

Så brug varmen fra din Pyron Fire Barrel til at tilberede komplette retter til dig og dine venner på den næsten 60 cm. brede plade. Takket være de store åbninger vil der sørges for ubegrænset ventilation til ilden, selv når køkkengrejet er placeret på selve madlavningsstøtten. Åbningen i midten af selve støtten​ giver dig mulighed for at tilføje mere brænde under brug.

Læs den medfølgende brugervejledning omhyggeligt inden Pyron Griddle Plate tages i brug første gang.

Siden 1893 har Feuerhand sikret pålideligt lys og varme i mørket. Denne Pyron Griddle Plate repræsenterer således en historisk og velbevaret arv, som den dag i dag fortsat produceres i Tyskland.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Diameter: 57 cm
Højde: 13,2 cm
Vægt: 13500 g
Steel

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch