Produktet er tilføjet kurven
Vælg farve Eclipse Blue
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Montane

Phase Waterproof Jacket

Phase Waterproof Jacket

Varenr:MPHAJ
Vælg farveEclipse Blue
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Produktegenskaber

Slidstærk, trelags Gore-Tex® jakke
To lynlåslukkede stiklommer med ventilerende for
Hætte med afstivet og formbar skygge
Lynlåslukket inderlomme
Justerbare manchetter med Velcro®
Sammensnøringsmulighed nederst

Beskrivelse

Er du ude efter en ekstremt slidstærk, trelags Gore-Tex -jakke uden for mange dikkedarer, men med en god længde, en superb pasform og alle de nødvendige detaljer, bør du kigge ekstra grundigt på denne Phase Waterproof Jacket fra Montane!

Montane Phase Waterproof Jacket er fremstillet med den anerkendte og gennemprøvede Gore-Tex -membran og et ydermateriale af en drønstærk og samtidig smidig, DWR-behandlet 40 denier nylon, som er ekstremt tætvævet for at øge slidstyrken og smudsresistensen.

Det er måske på sin plads, her kort at redegøre for forskellen mellem to- og trelags Gore-Tex -jakker. Det er nemlig stadig en udbredt misforståelse, at der er tale om hhv. to eller tre membraner - der er kun én Gore-Tex -membran i begge typer jakker! Forskellen ligger i, at man i tolagsjakkerne laminerer Gore-Tex -membranen fast til yderstoffet, således de to lag danner ét hele. Herefter fastgøres et løsthængende og svedtransporterende for af fx CoolMax Mesh eller glat nylon/polyester på udsatte steder.

Trelagskategorien, som Phase Waterproof Jacket altså tilhører, kendetegnes ved, at membranen også lamineres fast til yderstoffet, men derudover lamineres et tyndt for af en meget fintmasket vævning på indersiden af jakken til selve membranen. Der er således ikke noget løsthængende for, hvilket resulterer i en lidt lavere vægt, ekstra høj slidstyrke og en smule mindre pakkevolumen. Skaljakker til det mest krævende brug og til brug i det højalpine miljø er oftest af trelagstypen, da de nævnte fordele her prioriteres højt.

Montane Phase Waterproof Jacket er fremstillet med henblik på både det hårdeste hverdagsbrug og de mest krævende ture i det fri året rundt, og er derfor ikke skåret alt for kropsnært. Phase Waterproof Jackets sublime pasform og bevægelsesfrihed skyldes en ganske unik skæring over skuldre og ærmer, som samtidig levner plads til en tyk trøje eller fleece under jakken. Phase Waterproof Jacket er forsynet med to tilpas højt placerede stiklommer (store nok til både kort og kompas), som entreres gennem vandtætte lynlåse, der er lamineret og svejst fast i de laserskårede åbninger, og indvendigt findes en praktisk lynlåslomme til værdierne. Den tovejs frontlynlås er en vandtæt YKK AquaGuard og bag denne findes en lamineret og knaplukket stormflap, så der effektivt er lukket af for vejr og vind.

Den rummelige hætte er fuldt justerbar i alle tre dimensioner og er udstyret med en tilpas dyb og formbar skygge, som effektivt skærmer af for kuling og piskende regn.

Montane Phase Waterproof Jacket er naturligvis udstyret med enhåndsbetjent justering nederst i hver side for at få jakken helt tæt til kroppen, så den kolde vind ikke finder ind under jakken. Derudover er den differentialskåret med lidt ekstra længde på bagstykket, så den ikke sniger sig op, når du bukker dig.

De rummelige ærmeafslutninger omslutter snildt de store handsker, og vidden af ærmeafslutningerne reguleres med slidstærkt Velcro med brede greb, som er nemt at få fat i med handsker på.

Så overvejer du en pålidelig, velsiddende og no-nonsense Gore-Tex -jakke som din næste allround-jakke, bør du unde dig selv at prøve en Phase Waterproof Jacket. Den vil trofast følge dig de næste mange, mange år!

Montane er et relativt lille firma, der i Danmark lever en forholdsvis anonym tilværelse. Og det er der en ganske åbenlys årsag til, for firmaet, der har adresse i Nordengland, tæt på den skotske grænse, fremstiller ikke kommerciel beklædning, der blot skal se godt ud i gadebilledet, nej, Montanes beklædningslinje kendetegnes først og fremmest ved ekstrem lav vægt, lille pakkevolumen og en ekstrem høj grad af funktionalitet.

Montane er ejet og drevet af folk med stor passion for spektakulære, sportslige udfordringer under de mest krævende omstændigheder. Og uanset, om du cykler, løber eller klatrer, er kravene til beklædningen under de forhold de samme, nemlig den lave vægt og lille pakkevolumen, der giver dig ekstra energi og plads til at medbringe proviant og andet udstyr og så den rette balance mellem åndbarhed og vandtæthed. Og den brede beklædningslinje giver forbrugeren en forbilledlig mulighed for at vælge det helt rigtige produkt til den givne aktivitet.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Modelhøjde: 185 cm
Modellen bruger størrelse: Medium
Konstruktion: 3-lags
Vandtæt membran: Ja
Antal lommer: 3
Membran: Gore-Tex®
Hætte: Med
Vandsøjletryk: ≥ 20.000mm
Materiale: Kunstfibre
Vægt: 430 g
Ydermateriale:
40 D Nylon
Ydermateriale:
DWR-behandlet

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Montane Herre Størrelsesguide

BEKLÆDNING - KVINDER

Montane Dame Størrelsesguide

VANDRE-, DAGTURS- OG ALPINRYGSÆKKE

HANDSKER

Luft

Luft

Kilde: Montane

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?