Produktet er tilføjet kurven
Black Diamond

Liquid White Gold, 150 ml

Prismatch Læs mere
DKK 71,00
DKK 129,-

Liquid White Gold, 150 ml

Varenr:BD550493
DKK 71,00
DKK 129,-

Beskrivelse

Markedets bedste flydende kalk!

Black Diamond har med sit White Gold ramt en stor skarre af klamme hænder rundt om i landet. De, der jævnligt bruger magnesium til klatring, har ikke brug for en dybere præsentation af dette produkt. Men fordi klatring har fået en renæssance med stor tilgang af nye udøvere i de sidste par år, kunne det være en idé at forklare produktet nærmere.

Gennem tiden har producenterne finpudset udstyret, så nye og sværere ruter kunne erobres, og selv om det lyder ret ligegyldigt, er kalk, eller magnesiumkarbonat, i dag en af de mest efterspurgte klatreartikler. Magnesiumkarbonat (MgCO3) er et stof, som på mange måder ligner kalciumkarbonat (CaCO3), altså et mineralsk stof som marmor, kalksten, kridt eller jordbrugskalk. Inden for jordbrug er det karbonatet, der er interessant, fordi kulsyrens særlige ioniseringsforhold medfører en basevirkning i vandig opløsning. Derfor bruges stoffet (100% kalciumkarbonat) som jordforbedringsmiddel, der, hvor man ønsker at fjerne syre fra jorden. I naturen findes disse to lignende stoffer (MgCO3 og CaCO3) ofte sammen. De berømte Dolomitter består fx af 90% kalk og 10% magnesiumkarbonat, og pulveriseret bjergart derfra sælges under navnet Dolomitkalk.

Black Diamond Liquid White Gold, 150 ml har en fantastisk evne til at absorbere fugt, og netop denne egenskab udnyttes af klatrere verden over med hang til vertikale genveje og overhængende farer.

Amerikanske Black Diamond er én af de mest anerkendte producenter af klatre- og alpinudstyr, beklædning og rygsække.

Uanset om du foretrækker at færdes på de vertikale klippesider eller isvægge, eller har det bedst med begge ben placeret i den dybe puddersne, vil du hos Black Diamond finde højteknologiske specialprodukter udviklet af vidende brugere til krævende brugere. For de fleste ansatte hos Black Diamond er selv krævende udøvere med øje for detaljen og specifikke kvalitetskrav som det centrale omdrejningspunkt. Og det faktum, at Black Diamonds personale faktisk er deres egne produkters hårdeste kritikere, sikrer, at Black Diamond hele tiden er i udvikling, konstant på jagt efter at udvikle det perfekte! 

Derfor er det, der tilbage i 1957 startede som en lille produktion af primitivt klatreudstyr, fremstillet ved hjælp af hammer og ambolt, i dag vokset til en multinational virksomhed med hovedkontorer i Asien, Europa og så selvfølgelig USA.

Fare
Yderst brandfarlig væske og damp.
Farlig ved indtagelse.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Indhold: 150 ml
Vægt: 160 g
Magnesiumcarbonat

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Kilde: Black Diamond

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?