Produktet er tilføjet kurven
UDSALG
InStock
Spar 30%
Vælg farve UN Blue
Fjällräven

Kajka 75 Women

Prismatch Læs mere
DKK 2.238,00
DKK 3.199,-

Kajka 75 Women

Varenr:27093
DKK 2.238,00
DKK 3.199,-
Vælg farveUN Blue

Beskrivelse

Fjällräven Kajka-serien er én af de mest anerkendte vandrerygsække overhovedet - rost til skyerne af såvel aktive brugere som fagpressen. Bl.a. blev den tilbage i 2009 kåret til årets produkt i det velansete, svenske Utemagasinet og i finske Retkis vandt den Bedst i Test blandt store vandrerygsække. Og nu er den blevet endnu bedre, da flere funktioner er blevet finjusteret og optimeret og den klassiske aluminiumsramme er blevet erstattet af en birketræsramme, der funktions- og styrkemæssigt er helt på niveau med metalrammen, men som belaster miljøet i en væsentlig lavere grad!

Fjällräven Kajka 75 Women er størrelsesmæssigt en klassisk trekking-rygsæk, fremstillet af det nærmest uopslidelige Vinylon F, der er et syntetisk og ekstremt slidstærkt materiale, som desuden er meget vandtæt, grundet materialets fortættende struktur, når det bliver fugtigt.

Kajka 75 Women er en avanceret turrygsæk med et ekstremt velpolstret bæresystem, som er udviklet til at kunne bære meget tunge byrder. Bæresystemet kaldes Perfect Fit System®, og bag dette velvalgte navn gemmer sig et system, som både kan justeres i ryglængde og i bredden mellem skulderremmene, altså mulighed for at tilpasse rygsækken præcist til den enkeltes anatomi. Det skræddersyede hoftebælte er lavet med en todelt polstring omkring hoften, hvilket får hoftebæltet til at lægge sig helt tæt og ensartet omkring hoftepartiet, dels grundet de to sidestrammere i hver side, som gør det muligt at vinkle hoftebæltet helt præcist, og dels den specielle sammenlukning af hoftebæltet, hvor en udveksling i hver side gør bæltet nemt at stramme til med et minimum af kræfter. På hver side af hoftebæltet er der fundet plads til en lynlåslukket lomme (den ene i luftigt mesh) til fx lommekamera, pengepung, mobiltelefon og andre småfornødenheder, man gerne skulle kunne komme til i farten, uden at skulle tage rygsækken af.

Den bløde og velpolstrede rygpude giver god støtte i ryg og lænd og de anatomisk perfekt formede skulderremme er selvfølgelig udstyret med både topstrammere, som giver mulighed for vægtforskydning og en højdejusterbar brystrem, så skulderremmene holdes ordentlig på plads hen over brystet. Spændet på denne brystrem fungerer desuden som nødfløjte, så man kan påkalde sig den fornødne opmærksomhed, dersom det skulle blive nødvendigt.

Det store hovedrum entreres enten traditionelt fra toppen gennem snelåsen eller gennem den store frontåbning, som åbnes gennem en lang, ekstra kraftig lynlås i hver side. En åbning, som giver let og hurtig adgang til de sager, man måtte have lagt længere nede i rygsækken. En virkelig god detalje, især når rygsækken skal bruges som rejserygsæk! Endvidere kan det store hovedrum opdeles i en øvre og nedre sektion, hvor den nederste sektion, som entreres gennem den kraftige lynlås nederst på fronten, er udstyret med et wet/dry-rum, som bl.a. holder det våde og beskidte tøj adskilt fra den øvrige oppakning. Og dette nederste rum er så sirligt indrettet, at det med et særligt mesh-panel kan opdeles i to, så man enten kan opdele bagagen i det nederste rum eller også kan man rulle selve bunden af rygsækken op og knappe den fast, således det nederste rum blot er gemt bag et luftigt mesh-panel - perfekt, hvis den nederste del af oppakningen skal kunne luftes!

I den øverste del af hovedrummet findes en lomme og udtag til drikkesystem og selve låget kan selvfølgelig løftes en god bid, så man kan udnytte den ekstra volumen, snelåsen giver. Låget, som i øvrigt kan tages helt af og enten bruges som bæltetaske eller med stikspænder fastgøres på rygsækkens skulderremme som brysttaske, er lavet med to lynlåslukkede lommer udvendigt og en lynlåslukket lomme indvendigt til værdierne samt en elastisk snorelås på toppen af låget til regnjakke, sandaler eller det våde håndklæde. Det medfølgende regnslag, som ligger sammenpakket i egen lomme i det øverste rum på låget, er godt at have, hvis man på turen skulle blive overrasket af en heftig regnskylle.

Kajka 75 Women er endvidere udstyret med en meget stor, lynlåslukket bælglomme på hver side, som kan indfældes, hvis de ikke er i brug, og de udenpå liggende kompressionsstropper er fastgjort på en genial fiberstav på fronten af sækken, der sikrer en helt ensartet komprimering af oppakningen og får vægten godt ind til ryggen uden at hæmme adgangen til sidelommerne. Under kompressionsremmene i siden er der fundet plads til en justerbar netlomme til fx drikkeflasker eller teltstænger.

Og så er der naturligvis mulighed for at fastgøre isøkser, skovl eller trekking-stave på fronten, ligesom der kan monteres et sæt remme på bunden af rygsækken til fx liggeunderlaget.

Fjällräven Kajka 75 Women er således en meget, meget lækker og aldeles gennemført vandrerygsæk til den kræsne entusiast!

Ideen, der startede en national bevægelse
Efter moden overvejelse har vi valgt at tage det gamle, hæderkronede Fjällräven tilbage i vort sortiment. Først og fremmest fordi, deres produktlinje de senere år er blevet meget interessant, bl.a. med deres flotte retro-design på en række produkter, men også fordi deres beklædning i den legendariske G-1000® og de klassiske bomuldsskjorter fortsat er efterspurgt - og med god grund! 

Historien om Fjällräven starter tilbage i 1950, hvor Åke Nordin - en ung knægt på 14 år fra Örnsköldvik i Nordsverige med stor interesse for friluftsliv - ville begive sig på en længere fjeldvandring. Han havde dog store problemer med datidens rygsække, da de føltes som små, pæreformede tasker med et for ringe bæresystem, hvor for meget af vægten sad som en byrde lige over bagdelen.

Den unge Åke tog sagen i egen hånd og byggede en ramme af træ, der gav en langt bedre aflastning og vægtfordeling, således bærekomforten dels blev langt bedre og dels gjorde det muligt at bære tungere oppakning.

De følgende år fik flere og flere øjnene op for denne rammerygsæks fortræffeligheder, og til sidst blev behovet så stort, at Åke Nordin i 1960 startede virksomheden, der blev døbt Fjällräven. Firmanavnet skyldtes Åkes store beundring for det lille rovdyr, der lever på de barske, svenske fjelde og som tilpasser sig naturens luner og årstidernes skiften. 

Det startede i et lille kælderrum i Örnsköldvik, men i dag har Fjällräven markedsandele i det meste af verden. Og grundideen er den samme som den var for snart 50 år siden, nemlig at kunne tilbyde funktionel beklædning og udstyr, der gør oplevelserne på turene i det fri større.

Og stedse arbejder Fjällräven på nye innovative designløsninger, forbedrede materialer og i det hele taget med fokus på funktionalitet og lav vægt. Alle faktorer, der giver dig større frihed, når du færdes i det fri.

Se vort udvalg af Fjällräven her >>>

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Volumen, kategori: 71-80 liter
Højde: 80 cm
Bredde: 37 cm
Dybde: 29 cm
Volumen: 75 liter
Udvidet volumen : 90
Bæresystem: Perfect Fit System®
Ryg: Justerbar
Sidelommer: Ja
Regnslag: Inkluderet
Drikkesystem: Forberedt
Anbefalet brug: Trekking
Vægt: 3300 g
Bund:
840 D Jr. Ballistic® Nylon
Front:
Vinylon F
Ryg:
Thermo Molded Foam
Front:
600 D polyester

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx. skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Luft

Kilde: Fjällräven

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?