Produktet er tilføjet kurven
UDSALG
InStock
Spar 34%
Vælg farve Dark Green
Robens

Green Cone 4 PRS Tent

Prismatch Læs mere
DKK 2.267,00
DKK 3.449,-

Green Cone 4 PRS Tent

Varenr:130305
DKK 2.267,00
DKK 3.449,-
Vælg farveDark Green

Produktegenskaber

Kan anvendes uden indertelt for at reducere vægten
Vejer 3,2 kg, når det bruges uden indertelt
Teleskopstangen strækkes, så den åbner ventilationsåbningen mellem jorden og yderteltet, når inderteltet anvendes
Fjern inderteltet og gør stangen kortere, hvis du ønsker et lavt overdækket område med større areal
Forskudt midterstang giver øget plads og komfort i inderteltet
Selvlysende lynlåshængere
En enkelt midterstang giver nem og hurtig opsætning
Justerbare pløkstropper med solide aluminiumsspænder

Beskrivelse

Oplev teltet virtuelt >>>

I Friluftslageret har vi altid været glade for lavvuer, så stor var glæden, da vi blev præsenteret for først Fairbanks Tipi og nu dette lette og i øvrigt prisvindende Green Cone 4 PRS Tent fra Robens, hvor det er lykkes for Robens at kombinere den traditionelle lavvu-stil med det tekniske element, som øger komforten og funktionaliteten.

Dette meget vindstabile Green Cone 4 PRS Tent huser 4-5 sovende personer i inderteltet (og selvfølgelig yderligere et par stykker eller tre), når det bruges uden indertelt), og oversejlet kan enten bruges alene med midterstangen som højdejusterbart shelter eller med inderteltet monteret. Uden indertelt vejer teltet blot 3,2 kg!

Oversejlet er med bundforstærket kant og er fremstillet af Robens eget HydroTex™ HD RS, som er en slidstærk 75 denier ripstop-polyesterdug, der på bagsiden er forsynet med en kraftig PU-belægning for at gøre materialet vandtæt. Alle syninger er naturligvis ekstra forseglede, så oversejlet er 100% vandtæt og tåler et vandsøjletryk svarende til minimum 5.000 mm, og spidsbelastningspunkterne er ekstra forstærket.

Væggene i det i øvrigt mørke indertelt er af åndbart og imprægneret polyester med mesh-paneler ved de regulerbare ventilationsåbninger og er udstyret med talrige lommer til de personlige ejendele og udstyrsløkker øverst til fx pandelamper eller lanterner, så man kan få lys i teltet. Inderteltet entreres gennem en meget stor dør med tovejs lynlås, og indgangsdøren er lavet med en foranliggende, lynlåslukket netdør, som man kan vælge at lukke alene på de varme dage, hvor man ønsker maksimal ventilation, samtidig med, at de irriterende insekter skal holdes ude. Små hjørnestænger er syet ind i inderteltet for at skabe en væg, der giver ekstra, brugbar plads.

Den robuste bund er af en slidstærk Taffeta Polyester, som modstår et statisk vandsøjletryk på minimum 10.000 mm.

Foran indgangsdøren til inderteltet findes en rummelig apsis til rygsække, det beskidte fodtøj og madlavning i dårligt vejr. Denne overdækkede apsis afstedkommer desuden, at man i regnvejr kan entrere selve inderteltet, uden at regnvandet finder ind i soverummet. Alternativt kan man i godt vejr trække hele den forreste del af teltet tilbage og fiksere den, så man dels øger ventilationen og dels kan sidde og nyde udsigten fra inderteltet.

Robens Green Cone 4 PRS Tent har med inderteltet monteret en udvendig bredde på 310 cm. og en længde - inklusiv apsis - på 365 cm. Højden er hele 195 cm. i inderteltet, som i øvrigt måler op til 280 x 235 cm i grundmål, så der er god plads til fire voksne eller fx to voksne og tre børn. Teltet er ekstremt nemt og hurtigt at rejse vha. af en enkelt, let skrånende og højdejusterbare midterstang af anodiseret aluminium, som er placeret udenfor inderteltet for at øge den indvendige plads. De talrige og justerbare ventilskakter, både under udhænget nederst på teltdugen og i toppen, sikrer den helt rigtige luftgennemstrømning. Og så kan bardunerne på teltdugen fikst bundtes op og samles i de til formålet fastgjorte løkker, så man dels slipper for kludder i alle bardunerne, når teltet pakkes ud, og dels undgår de flagrende barduner, hvis ikke alle lige er i brug - endnu en virkelig gennemtænkt detalje!

Og hermed er Green Cone 4 PRS Tent en virkelig lækker og kompakt hybrid mellem en lavvu og et telt, som er ideel til små grupper eller familier, der ønsker at kombinere den klassiske lavvu-stil med funktionaliteten fra et fjeldtelt.

Green Cone 4 PRS Tent leveres med praktisk transportpose med snorelukning og reparationsmateriale til oversejlet, hvis uheldet skulle være ude.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Produktfamilie: Navigator Range
Antal bærende stænger: 1
Antal sovende personer: 4
Vandsøjletryk, oversejl : 5000 mm
Vandsøjletryk, bund : 10000 mm
Vægt, kategori: 5,5-6 kg
Myggenet: Ja
Pakkevolumen, diameter: 23 cm
Pakkevolumen, længde: 67 cm
Pakkepose: Inkluderet
Mål, indertelt (H x L x B): 195 x 235 x 280 cm
Mål, ydertelt (H x L x B): 195 x 310 x 365 cm
Type: Lavvu
Vægt: 6000 g
Oversejl:
HydroTex HD RS
Oversejl:
75 D 190T Polyester
Indertelt:
68 D 190 T Polyester
Bund:
210D Oxford Polyester
Stænger:
7001 anodiseret aluminium

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?