Produktet er tilføjet kurven
InStock
skarp pris
Vælg farve Solid Black
Vælg størrelse O/S
Buff

Merino Wool Heavyweight Beanie

Merino Wool Heavyweight Beanie

Varenr:111170.999.10.00
Vælg farveSolid Black
Vælg størrelse O/S

Beskrivelse

Den tætsiddende Heavyweight Merino Wool Hat fra Buff® er den ideelle hue til dig, der søger en komfortabel og varm hue af den fineste merinould.

Huen er varm, så til alt andet end de mest krævende højpulsaktiviteter, er det en fremragende og meget komfortabel hue.

Heavyweight Merino Wool Hat er fremstillet i dobbeltlag, hvor den let børstede merinould gør huen både tykkere, blødere og varmere.

En meget lækker og varm hue til de mest krævende udendørsaktiviteter, når frosten for alvor bider i kinderne!

Historien om Buff® tager sit udgangspunkt for godt tyve år siden, hvor en vis Juan Rojas, en mand med en stor forkærlighed for kørsel på trial- og motocross-cykler, fremstillede prototypen på denne multifunktionelle beklædningsdel som alternativ til det traditionelle tørklæde, når den kolde vind, støv og fugten skulle holdes ude, samtidig med, at en høj grad af åndbarhed og varmeregulering skulle bibeholdes.

Med sin 25 års erfaring i tekstilindustrien, hvor Juan Rojas bl.a. udviklede funktionelle materialer til kraver og ærmeafslutninger til de førende producenter af fodboldtrøjer, skabte Rojas denne sømløse tube, som han i 1992 sendte på markedet under navnet Buff® - et navn, der er affødt af det spanske `bufanda´, som betyder tørklæde. Efter at have eksperimenteret med forskellige materialer, fandt Juan Rojas endelig frem til denne unikke polyestervævning, som udover at være særdeles strækbar er yderst åndbar, sikrer en god fugttransport og yder en god vindresistens.

I dag er succesen til at tage og føle på! Buff®, der anvendes af almindelige mennesker med interesse for forskellige former for friluftsliv, men også af professionelle atleter i multisportsverdenen, som anser dette som en absolut uundværlig del af deres udstyr, beskæftiger ca 50 personer på egne produktionsfaciliteter i Catalonien nær Barcelona.

Buff® er således den originale, multifunktionelle tube, der kan bruges som halstørklæde, hue, hovedtørklæde, bandana, ansigtsmaske, elefanthue, pandebånd, håndledsbånd, hårbånd osv. Et fantastisk alsidigt produkt, der kan bruges på mere end tolv forskellige måder, har fundet indpas i mange forskellige sportsaktiviteter som fx cykling, skiløb, vandring, kajak, tennis, løb, motorcykelbrug - og selvfølgelig som funktionelt tilbehør til almindeligt hverdagsbrug! Den yder effektiv beskyttelse mod både sol, vind og kulde.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Materiale: Uld
Type: Huer
Vægt: 35 g
Materiale:
100% Merinould

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?