Produktet er tilføjet kurven
Robens

Klondike 12 Twin Tipi

Prismatch Læs mere
DKK 12.493,00

Klondike 12 Twin Tipi

Varenr:130359
DKK 12.493,00
Vælg farveKhaki

Produktegenskaber

Åndbar HydroTex® af tætvævet bomuld/polyester
Stor firkant i gulvet med fire lynlåsskydere til at skabe vådzone i døråbningen eller i midten af teltet
Otte ventilationer ved sidevæggene og to Apex™ -ventilationer for øget ventilation og øget lysindfald
Stort opholdsrum med plads til aktiviteter og indretning
Bunddelen kan lynes op til midten og foldes tilbage for sikker brug af en teltovn eller for at skabe et vådområde
Dør under udhæng for regnbeskyttelse
Vi anbefaler at du tilkøber Stovepipe Port Protector Type 1 for ekstra beskyttelse

Beskrivelse

Oplev teltet virtuelt >>>

Klondike Twin-konceptet er det perfekte til grupper og eventyrlystne familier. Det forener nemlig to af de populære Klondike-modeller og skaber hermed masser af opholdsrum og sovepladser for op til 12 personer.

Et super gennemført telt, hvor de lodrette sidevægge bidrager til den ekstra plads og bedre arealudnyttelse. Så også her er Robens så sandelig lykkes med at udvikle et gennemført og meget funktionelt telt til en ganske rimelig pris! Supplér evt. med et eller to Universal Tipi Mosquito Inner, hvis du ønsker et eller to soverum med bedst mulig insektbeskyttelse.

Den meget vindstabile Klondike 12 Twin Tipi huser som nævnt snildt 12 voksne personer (plus nogle børn) og er et enkeltvægs telt, hvor selve dugen er af Robens eget meget tætvævede HydroTex®, som er sammensat af 65% bomuld og 35% polyester. Et utrolig lækkert og imprægneret materiale, som grundet den høje grad af åndbarhed giver et fantastisk klima indeni teltet, men som samtidig - grundet nærmest fortættende egenskaber, når det bliver vådt - faktisk er forbavsende vandtæt. En let regnbyge preller af, og når regnen tager til, vil bomuldsfibrene i materialet udvide sig, så materialet bliver helt tæt. Det kan føles fugtigt på indersiden, men regnvandet løber ikke igennem!

Den lodrette dør sikrer nem adgang til teltet - særligt i dårligt vejr. Beskyttende udhæng i hele teltets omkreds beskytter døre og sider mod regnvand, der løber ned.

Derudover er der mange smarte løsninger på Klondike 12 Twin Tipi. Først og fremmest skal nævnes den medfølgende bund, som er monteret med en kraftig lynlås. Denne bund er af slidstærkt 210T Oxford Polyester, der både sikrer, at man får lukket godt af for kryb og kravl, men bunden med de tilpas høje sider holder også liggeunderlag og det medbragte habengut tørt. I bunden er der monteret en firkantet lynlås, som strækker sig fra hver side af døren og ind til midten af teltet, der gør det muligt at åbne bunden en bid, hvis fx en ovn skal stå i teltet eller man vil frigøre noget areal til det beskidte fodtøj, så skidt og mudder ikke slæbes ind i teltet.

Robens Klondike 12 Twin Tipi har en bredde på 6,5 meter, en dybde på 3,9 meter og højden er hele 270 cm, så der er virkelig god plads i teltet! Teltet er nemt og hurtigt at rejse vha. af de to bærende midterstænger af anodiseret aluminium og så den afstivende bue ved indgangsdøren, der monteres efterfølgende. De regulerbare ventilskakter/vinduer nederst og de regulerbare tophatte (kaldet Internal Apex™ Air Control, som med et genialt snoretræk styres indefra) sikrer den helt rigtige luftgennemstrømning. Og så kan bardunerne på teltdugen fikst bundtes op og samles i de til formålet fastgjorte løkker, så man dels slipper for kludder i alle bardunerne, når teltet pakkes ud, og dels undgår de flagrende barduner, hvis ikke alle lige er i brug - endnu en virkelig gennemtænkt detalje!

Klondike 12 Twin Tipi er naturligvis lavet med udtag til en skorsten, hvis man på den kolde tid af året ønsker at medbringe en ovn.

Et super gennemført og pålideligt telt med masser af plads til helårsbrug!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Produktfamilie: Outback Range
Antal bærende stænger: 2
Antal sovende personer: 12
Vandsøjletryk, bund : 10000 mm
Vægt, kategori: 10+ kg
Myggenet: Ja
Pakkevolumen, diameter: 35 cm
Pakkevolumen, længde: 87 cm
Længde: 650 cm
Bredde: 390 cm
Højde: 270 cm
Pakkepose: Inkluderet
Type: Lavvu
Vægt: 28300 g
Oversejl:
HydroTex® polyesterbomuld
Bund:
210T Oxford Polyester
Stænger:
Anodiseret aluminium

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?