Produktet er tilføjet kurven
Nyhed!
InStock
skarp pris
Vælg farve Dark Green
Robens

Klondike 10 PRS Tipi

Klondike 10 PRS Tipi

Varenr:130338
Vælg farveDark Green

Produktegenskaber

Oversejl i 100% vandtæt og slidstærkt polyester
Reflekterende barduner
Regulerbar Internal Apex™ Air Control styrer luftgennemstrømningen
Aflynelig bund medfølger
Udtag til skorsten
Reparationsmateriale til oversejlet medfølger, hvis uheldet er ude

Beskrivelse

Denne rummelige Robens Klondike 10 PRS Tipi fra Robens er en meget gennemført lavvu, hvor de lodrette sidevægge bidrager til den ekstra plads og bedre arealudnyttelse. Og også her er Robens så sandelig lykkes med at udvikle en gennemført og meget funktionel lavvu til en meget fordelagtig pris!

Den meget vindstabile og i øvrigt prisvindende Klondike 6 PRS Tipi huser snildt 9-10 voksne personer (plus et par børn) og er et enkeltvægs telt, hvor selve dugen er af Robens eget HydroTex™ HD RS, som er en slidstærk 75 Denier ripstop-polyesterdug, der på bagsiden er forsynet med en kraftig PU-belægning for at gøre materialet vandtæt. Indersiden af teltdugen er i øvrigt lavet i en lys farve for at give et godt lys indeni teltet. Alle syninger er naturligvis ekstra forseglede, så oversejlet er 100% vandtæt og tåler et vandsøjletryk svarende til minimum 5.000 mm, og spidsbelastningspunkterne er ekstra forstærkede.

Den lodrette dør sikrer nem adgang til teltet - særligt i dårligt vejr. Beskyttende udhæng i hele teltets omkreds beskytter døre og sider mod regnvand, der løber ned.

Derudover er der mange smarte løsninger på Klondike 10 PRS Tipi. Først og fremmest skal nævnes den medfølgende bund, som er monteret med en kraftig lynlås. Denne bund er af slidstærkt 210T Oxford Polyester, der både sikrer, at man får lukket godt af for kryb og kravl, men bunden med de tilpas høje sider holder også liggeunderlag og det medbragte habengut tørt. I bunden er der monteret en lynlås, som strækker sig fra døren og ind til midterstangen, der gør det muligt at åbne bunden en bid, hvis fx en ovn skal stå i teltet eller man vil frigøre noget areal til det beskidte fodtøj, så skidt og mudder ikke slæbes ind i teltet.

Robens Klondike 10 PRS Tipi har en udvendig bredde på op til 500 cm. og højden er hele 300 cm, så der er god plads til 9-10 voksne eller fx 8 voksne og 4 børn. Teltet er meget nemt og hurtigt at rejse vha. af en enkelt midterstang af anodiseret aluminium og så den afstivende bue ved indgangsdøren, der monteres efterfølgende. De regulerbare ventilskakter/vinduer nederst og den regulerbare tophat (kaldet Internal Apex™ Air Control, som med et genialt snoretræk styres indefra) sikrer den helt rigtige luftgennemstrømning. Og så kan bardunerne på teltdugen fikst bundtes op og samles i de til formålet fastgjorte løkker, så man dels slipper for kludder i alle bardunerne, når teltet pakkes ud, og dels undgår de flagrende barduner, hvis ikke alle lige er i brug - endnu en virkelig gennemtænkt detalje!.

Og så er Klondike 10 PRS Tipi er naturligvis lavet med udtag til en skorsten, hvis man på den kolde tid af året ønsker at medbringe en ovn.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Antal bærende stænger: 1
Antal sovende personer: 10
Vandsøjletryk, oversejl : 5000 mm
Vandsøjletryk, bund : 1000 mm
Myggenet: Ja
Pakkevolumen, diameter: 32 cm
Pakkevolumen, længde: 74 cm
Univers: Navigator Range
Længde: 460 cm
Bredde: 500 cm
Højde: 300 cm
Pakkepose: Inkluderet
Type: Lavvu
Vægt: 12800 g
Oversejl:
HydroTex™ HD RS
Bund:
210T Oxford Polyester
Stænger:
7001 anodiseret aluminium

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

30 dages returret

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?