Produktet er tilføjet kurven
InStock
skarp pris
Vælg farve Sky Blue
Fjällräven

Kånken Gear Pocket

Kånken Gear Pocket

Varenr:25863
Vælg farveSky Blue

Produktegenskaber

Slidstærkt og vandafvisende G-1000® HeavyDuty S
Perfekt til værktøj, ledninger eller som en lille toilettaske
Hovedrum med lynlås
Remløkke til at hænge eller bære tasken
Indvendigt navnemærkat

Beskrivelse

Denne lille Kånken Gear Pocket fra Fjällräven er en lækker og meget alsidig udstyrslomme til alle småtterierne eller som minimalistens toilettaske. Denne lynlåslukkede Kånken Gear Pocket er, ligesom alle de øvrige udstyrslommer i serien, fremstillet af det efterhånden legendariske, voksede og bæredygtige stof, kaldet G-1000 HeavyDuty S af organisk bomuld og genindvundet polyester, som bare holder og holder!

Læs mere om Fjällräven G-1000 her >>>

Og så kan materialet jo nemt og hurtigt imprægneres efter behov med Fjällrävens Greenland Wax, så du selv kan forstærke materialets vandresistens og generelle levetid.

En lækker og praktisk, lille lomme med et væld af muligheder.

Ideen, der startede en national bevægelse
Efter moden overvejelse har vi valgt at tage det gamle, hæderkronede Fjällräven tilbage i vort sortiment. Først og fremmest fordi, deres produktlinje de senere år er blevet meget interessant, bl.a. med deres flotte retro-design på en række produkter, men også fordi deres beklædning i den legendariske G-1000 og de klassiske bomuldsskjorter fortsat er efterspurgt - og med god grund! 

Historien om Fjällräven starter tilbage i 1950, hvor Åke Nordin - en ung knægt på 14 år fra Örnsköldvik i Nordsverige med stor interesse for friluftsliv - ville begive sig på en længere fjeldvandring. Han havde dog store problemer med datidens rygsække, da de føltes som små, pæreformede tasker med et for ringe bæresystem, hvor for meget af vægten sad som en byrde lige over bagdelen.

Den unge Åke tog sagen i egen hånd og byggede en ramme af træ, der gav en langt bedre aflastning og vægtfordeling, således bærekomforten dels blev langt bedre og dels gjorde det muligt at bære tungere oppakning.

De følgende år fik flere og flere øjnene op for denne rammerygsæks fortræffeligheder, og til sidst blev behovet så stort, at Åke Nordin i 1960 startede virksomheden, der blev døbt Fjällräven. Firmanavnet skyldtes Åkes store beundring for det lille rovdyr, der lever på de barske, svenske fjelde og som tilpasser sig naturens luner og årstidernes skiften. 

Det startede i et lille kælderrum i Örnsköldvik, men i dag har Fjällräven markedsandele i det meste af verden. Og grundideen er den samme som den var for snart 50 år siden, nemlig at kunne tilbyde funktionel beklædning og udstyr, der gør oplevelserne på turene i det fri større.

Og stedse arbejder Fjällräven på nye innovative designløsninger, forbedrede materialer og i det hele taget med fokus på funktionalitet og lav vægt. Alle faktorer, der giver dig større frihed, når du færdes i det fri.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Højde: 14 cm
Bredde: 21 cm
Dybde: 0,5 cm
Produktfamilie: Kånken
Vægt: 40 g
Materiale:
G-1000® HeavyDuty S

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx. skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Luft

Kilde: Fjällräven

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?