Produktet er tilføjet kurven
InStock
skarp pris
Vælg farve American Beauty
Grand Canyon

Hancock 7.5 Double Selvoppustende Liggeunderlag

Hancock 7.5 Double Selvoppustende Liggeunderlag

Varenr:350019
Vælg farveAmerican Beauty

Beskrivelse

Hvis du ikke vil gå på kompromis med en god nats søvn og primært mest bruger dit selvoppustende liggeunderlag på bilferien, i båden eller som gæsteseng, er dette yderst komfortable og ekstra lange og brede Hancock 7.5 Double Selvoppustende Liggeunderlag fra Grand Canyon værd at overveje.

Da det i sagens natur ikke foldes på midten ved sammenpakning, fylder det i pakkeposen ca. 68 x 25 cm, men det måler til gengæld også hele 198 x 130 cm. når det er pustet op og er næsten 8 cm. tykt, så liggekomforten er fantastisk god.

Dette store dobbeltunderlag er udstyret med to ventiler, som både gør det hurtigere at puste op og hurtigere at pakke sammen. Undersiden er fremstillet af et skridsikkert materiale, så underlaget ikke rutsjer for meget rundt, og oversiden er med børste overflade, som øger komforten.

Hancock 7.5 Double Selvoppustende Liggeunderlag leveres med pakkepose, pakkeremme og reparationssæt. 

Et helt nyt liggeunderlag kan godt virke træg i sine selvoppustende egenskaber, og dette skyldes, at underlaget - og dermed den selvoppustende skumkerne - fra fabrikken bliver leveret hårdt komprimeret. Derfor skal munden tages til hjælp den første gang, ligesom man efterfølgende også giver underlaget et ekstra pust, afhængigt af, hvor hårdt man ønsker det. Det kan jo i sagens natur ikke puste sig højere op end 1 atmosfæres tryk, hvilket er i underkanten for de fleste. 

Efter endt brug er det en god idé - hvis der er plads derhjemme - at opbevare underlaget udfoldet med åben ventil, for hermed vil luftindtaget gå væsentligt hurtigere, næste gang underlaget tages i brug.

De fleste kender det danske Nordisk for deres eksklusive bomuldstelte og de robuste og gennemførte fjeldtelte og soveposer. Men under navnet Grand Canyon fremstiller de en række prisgunstige produkter, hvor der er sparet på materialevalg og detaljer, men hvor kvaliteten stadig er på et fornuftigt niveau. Kvalitetsmæssigt må de dog ikke sammenlignes med Nordisk’ egne produkter, der er udviklet til langt mere krævende brug.

Grand Canyons produkter er således ikke udviklet til hyppigt eller hårdt brug, men til campingbrug eller til den årlige kanotur, er det oplagte alternativer til de dyrere mærker.

 

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Højde: 7,5 cm
Længde: 198 cm
Bredde: 130 cm
Pakkevolumen, diameter: 24 cm
Pakkevolumen, længde: 68 cm
Fyld: Skum
R-værdi, kategori: 5,5+
Type: Selvoppustende
R-værdi: 6,5
Pakkepose: Inkluderet
Lappegrej: Inkluderet
Vægt: 3 + kg
Vægt: 4550 g
100% Polyester
Fyld: PU foam

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?