Produktet er tilføjet kurven
Vælg farve True Black
Vælg størrelse S Størrelsesguide?
Haglöfs

Front Proof Jacket

Front Proof Jacket

Varenr:606143
Vælg farveTrue Black
Vælg størrelse S Størrelsesguide?

Produktegenskaber

Fremstillet af vandtæt og åndbart 3-lags PROOF™ skalmateriale
To håndlommer med lynlås
Ventilationsåbninger under armene
Justerbar hætte
Justerbare manchetter
Sammensnøringsmulighed nederst i hver side

Beskrivelse

Front Proof Jacket fra Haglöfs er en både fantastisk behagelig og meget alsidig regnjakke med en virkelig god pasform.

Denne gennemførte 3-lags Front Proof Jacket er udviklet med henblik på en lang række aktiviteter under åben himmel, hvor en høj grad af åndbarhed og 100% beskyttelse mod vind og vejr er påkrævet, og hvor den beskyttende yderbeklædning ikke må fylde eller veje for meget at medbringe. Materialet er som nævnt en trelags konstruktion, altså med yderside, membran og beskyttende inderside lamineret sammen i én og samme slidstærke metervare.

Med sin lave vægt og begrænsede pakkevolumen, vil denne både lette og slidstærke Front Proof Jacket fra Haglöfs ikke optage megen plads i hverken dagturs- eller vandrerygsækken. Den meget lave vægt og lille pakkevolumen opnås dels gennem den perfekte skæring af jakken og så gennem det særdeles miljøvenlige materialevalg, som består af et Bluesign -certificeret tekstil, sammensat udelukkende af genindvundet polyester, der afstedkommer et dejlig blødt og smidigt stof, som tillige er særdeles slidstærkt.

Dette ydermateriale er udstyret med Haglöfs' egen Proof -membran, som gør jakken helt vind- og vandtæt, men stadig meget åndbar. Indersiden af tekstilet er forsynet med en blød og smidig vævning, der føles blød og komfortabel ind mod kroppen.

Haglöfs Front Proof Jacket er fremstillet med formskårede ærmer med asymmetriske ærmeafslutninger og et velskåret skulderparti, der ikke hæmmer bevægelsesfriheden. Den hjelmkompatible hætte er fuldt justerbar, hvilket foregår med enhåndsbetjent snorelås i nakken, der både regulerer omkreds og volumen. Den velformede skygge holder effektivt slagregnen og kold vind væk fra ansigtet.

På fronten er der fundet plads til et par velplacerede stiklommer, som ikke sidder i vejen for hverken turrygsækkens hoftebælte eller klatreselen og en enkelt brystlomme til alle de sager, man hurtigt skal kunne komme til. Den robuste frontlynlås er - ganske som lynlåsene til lommerne på fronten - af den vandresistente og letløbende AquaGuard -type fra YKK. Den bagvedliggende stormflap under frontlynlåsen giver ekstra beskyttelse mod vind og vand og hagebeskytteren øverst sikrer, at det kolde metal ikke kommer i kontakt med hagen.

De lange ventilationsåbninger under armene giver mulighed for ekstra ventilation, når det behøves, og disse tovejs åbninger er ligeledes af den vandtætte AquaGuard -type fra YKK. Haglöfs Front Proof Jacket kan snøres sammen nederst ved hjælp af en enhåndsjusterbar snorelås i hver side og de asymmetriske ærmeafslutninger reguleres med Velcro, så vind og vand effektivt holdes ude.

Således er Front Proof Jacket en fantastisk gennemført, aldeles velsiddende og meget alsidig jakke, som sin lave vægt til trods har en slidstyrke, som gør, at den kan bruges til også de mere krævende aktiviteter i det fri.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Konstruktion: 3-lags
Vandtæt membran: Ja
Antal lommer: 2
Membran: Proof­™
Hætte: Med
For / fyld: Uden
Vandsøjletryk: 10.000mm til 19.999mm
Materiale: Kunstfibre
Vægt: 550 g
Ydermateriale:
100% Genanvendt polyester

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

FODTØJ - MÆND

Luft

FODTØJ - KVINDER

Luft

RYGSÆKKE

Luft

HOVEDBEKLÆDNING

Luft

Kilde: Haglöfs

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?