InStock
Spar 21%
Vælg farve Jet Black/Marengo
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Aclima

DoubleWool Jacket

Prismatch Læs mere
DKK 1.499,- DKK 1.899,-
EUR 200,77 EUR 254,35

DoubleWool Jacket

Varenr:103432
DKK 1.499,- DKK 1.899,-
EUR 200,77 EUR 254,35
Vælg farveJet Black/Marengo
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Produktegenskaber

Dobbelt lag undertrøje (WoolNet Original og WarmWool)
Optimal svedtransport
Perfekt som en varm undertrøje eller det isolerende mellemlag
God varme omkring hals og nakke

Beskrivelse

Denne DoubleWool Jacket fra Aclima er ganske enkelt et helt fantastisk produkt, som både kan bruges som den varmeste undertrøje i ekstrem kulde, men i ligeså høj grad som det isolerende mellemlag det meste af året under den vind- og vandtætte skaljakke - eller blot som behagelig yderjakke i overgangsperioderne.

Med denne DoubleWool Jacket fra Aclima har man nemlig kombineret WoolNet Original ind mod kroppen med et lag WarmWool som yderste lag. WoolNet Original er indvendigt anvendt de steder, hvor der er afgives mest fugtighed, medens skuldre, sidepaneler, albuer og undersiden af armene i stedet er med dobbelt lag WarmWool. 

Ved at kombinere WoolNet Original (80% merinould og 20% polyamid) og WarmWool (100% merinould) har Aclima fremstillet et produkt, som både giver optimal svedtransport, men som samtidig byder på fremragende isolerende egenskaber på grund af alle de små luftlommer, der dannes imellem de to lag.

Hermed er det et aldeles velfungerende koncept til meget lange og krævende ture med skiftende aktivitetsniveau, og hvor der ikke er en varm bruser indenfor rækkevidde. Ikke mindst fordi, kropslugten trives meget dårlig i merinoulden, som har nærmest selvrensende egenskaber.

DoubleWool Jacket er forsynet med stormflap bag frontlynlåsen og en tilpas høj krave, som giver god varme omkring hals og nakke, og på fronten er der fundet plads til et par velplacerede stiklommer med lynlås og en praktisk lynlåslukket brystlomme. Den brede ribkant nederst får jakken til at slutte ordentligt til, så varmen holdes inde og kulden ude, og når jakken skal hænges fra dig, vil du sætte pris på den udvendige ophængningsstrop i nakken.

Området omkring håndleddene er meget følsomt, da blodårerne her som bekendt ligger meget yderligt. Og da det samtidig er et område mellem jakke og handsker, der ofte blottes, er der en overhængende risiko for, at blodtilførslen til hænderne nedkøles med kolde fingre til følge. Og kolde fingre er lig med en ødelagt tur! Derfor har Aclima på DoubleWool Jacket fremstillet et specielt tommelfingergreb i de forlængede og ekstra kraftige ærmeafslutninger, så ærmet kan trækkes godt ud over håndryggen, når det behøves - både med og uden handsker!

Men prøv selv en DoubleWool Jacket - den er i varmeregulering og generel komfort ethvert andet produkt overlegen, når temperaturen for alvor er for nedadgående og frosten bider i kinderne!

Norske Aclima har været i familien Johansens eje siden 1939, så i hele tre generationer har de været en vigtig og kompetent norsk tekstilproducent. Erfaringen og kundskaben, der er blevet oparbejdet gennem generationer er uvurderlig i deres arbejde for at holde folk tørre og varme. Og Norges specielle klima giver da også en del udfordringer, som forsøges løst bedst mulig.

Aclimas vision er helt klart at få flere til at trives udendørs - gøre det godt og bekvemt at være ude! Og dette virkeliggøres gennem hele deres forretningsidé: Aclima skal kombinere den indgående kundskab om markedets behov med den rette fibersammensætning, strikkemetode og design for at udvikle og sælge funktionelt undertøj og mellemlag til udendørs brug.

Og Aclima har i sandhed specialiseret sig i uldundertøj. Merinould giver som bekendt den bedste komfort under langt de fleste vejrlig, temperaturforhold og de fleste aktiviteter. Og som du måske allerede ved, har uld en ganske unik evne til at holde dig varm, selvom du skulle blive våd. Med Aclimas produktserie har de fremstillet en række komfortable og slidstærke produkter, som samtidig sikrer den bedste svedtransport. Funktionen har altid haft førsteprioritet hos Aclima, men da de også er interesseret i, hvordan du har det når du bruger de, om du kan lide designet eller i det hele taget har forslag til produktudvikling, hører de gerne fra dig, så de kan blive endnu bedre!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 545 g
Indermateriale:
80% Merino Wool
Indermateriale:
20% Polyamide
Ydermateriale:
100% Merino Wool

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING

Luft

SE ALT FRA ACLIMA

Kilde: Aclima

Lagerstatus

Prismatch