Produktet er tilføjet kurven
Nyhed!
InStock
Spar 25%
Vælg farve True Black
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Haglöfs

Buteo Mid Jacket

Prismatch Læs mere
DKK 375,- DKK 499,-
EUR 50,23 EUR 66,83

Buteo Mid Jacket

Varenr:605073
DKK 375,- DKK 499,-
EUR 50,23 EUR 66,83
Vælg farveTrue Black
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

En ordentlig kvalitetsfleece er svær at komme udenom, når der tales om det mellemste lags funktionalitet og komfort. Og naturligvis er Haglöfs' nye bud på en lidt tyndere og meget alsidig fleecejakke udelukkende fremstillet af genindvundet plastic!

Med denne metervares formidable isolerende egenskaber i forhold til vægten, kombineret med den enestående fugttransport, opnås præcist det, der kræves for at opnå det perfekte, isolerende lag mellem undertøj og den yderste skalbeklædning. De forskellige produkter i Haglöfs' fleecelinje er i øvrigt kendetegnet ved et rigtig godt snit, der hverken hæmmer bevægelsesfriheden eller fylder for meget under din yderjakke.

Haglöfs Buteo Mid Jacket er fremstillet af en eksklusiv og Bluesign® -verificeret mikrofleece fra anerkendte Pontetorto®. Denne bæredygtige kvalitetsfleece er noget tættere i strukturen, end tilsvarende producenters, hvilket dels betyder, at den holder sit løft og dels, at den holder sig pænere i længere tid. Materialet er opkradset på begge sider, da man på denne måde får en meget let fleece, der både er utrolig blød og sikrer fugttransport par excellence.

For at opnå maksimal bevægelsesfrihed og komfort er ærmerne naturligvis formsyede og alle sømme, både over skuldrene og i siden, er placeret, så de ikke sidder og generer. Disse sømme er naturligvis af flatlock-typen, der er uopslidelige og som sikrer en helt jævn overgang ved alle samlinger.

Haglöfs Buteo Mid Jacket er selvfølgelig udstyret med en kantforstærket stormflap bag lynlåsen, og lynlåsens hænger gemmes smukt væk i en lille lomme, så den slet ikke mærkes mod hagen. Og så er der selvfølgelig fundet plads til to diskrete, lynlåslukkede stiklommer.

Buteo Mid Jacket er en meget, meget populær type fleecejakke. Den kan nemlig bruges til lidt af det hele - året rundt!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Fleece: Pontetorto®
Vægt: 290 g
Materiale:
Recycled Plastic

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Vi bytter til 1. februar 2022!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

FODTØJ - MÆND

Luft

FODTØJ - KVINDER

Luft

RYGSÆKKE

Luft

HOVEDBEKLÆDNING

Luft

Kilde: Haglöfs

Lagerstatus

Prismatch