Produktet er tilføjet kurven
InStock
skarp pris
Vælg farve True Black
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Haglöfs

Betula Tights Dame

Betula Tights Dame

Varenr:605317
Vælg farveTrue Black
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Betula Tights Dame fra svenske Haglöfs er en umådelig lækker og velsiddende fleece-tight. Et teknisk og meget alsidigt produkt, som er fremstillet i et eksklusivt og gennemtestet materiale med en meget flot meleret overflade - og endda til en pris, hvor alle kan være med.

Betula Tights Dame er er nemlig lavet af det superlækre og tekniske, Bluesign -certificerede Power Dry fra anerkendte Polartec, som er en fuldt strækbar, glat og særdeles slidstærk fleecetype. Dette både bløde og slidstærke materiale minder dermed faktisk rigtig meget om den legendariske Polartec Power Stretch, altså et super slidstærkt og ekstremt funktionelt fleecemateriale, der bare holder!

Metervaren er egentlig et dobbeltlag, som består af en firevejs strækbar vævning af 90% genanvendt polyester og 10% elastan med en tæt og glat overflade. Metervaren er - ganske som Polartec Power Stretch - meget tætvævet, så riv- og slidstyrken som nævnt er meget høj, og da metervaren er så strækbar, som den er, vil metervaren ikke på nogen måde hæmme bevægelsesfriheden.

Denne meget glatte overflade har desuden den store fordel, at friktionen mellem fx Gore-Tex - eller skibuksens og de isolerende Betula Tights Dame stort set ikke mærkes, sådan som det nogle gange kan være tilfældet med en mere traditionel fleecebuks, der godt kan have en tendens til, nærmest at hænge fast i buksens foring.

Indersiden på Haglöfs Betula Tights Dame består af opkradset velourfleece, der sikrer en hurtig absorption og videretransport af fugten. Den specielle vævning på ydersiden vil så fordele fugten over et meget stort areal, så den naturlige kropsvarme sørger for en særdeles hurtig fordampning.

Betula Tights Dame kan bruges til meget forskelligt: Som det isolerende mellemlag eller alene fx på løbestien, thi den tætvævede, glatte yderside er nemlig relativt vindafvisende. Tightens anvendelsesområde er fantastisk stort og den er næsten ikke til at slide op!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Materiale: Kunstfibre
Vægt: 150 g
Materiale:
Polartec® Power Dry®
Materiale:
Bluesign®-godkendt
Indermateriale:
Velour Fleece

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

FODTØJ - MÆND

Luft

FODTØJ - KVINDER

Luft

RYGSÆKKE

Luft

HOVEDBEKLÆDNING

Luft

Kilde: Haglöfs

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?