Produktet er tilføjet kurven
Nordisk

Asgard Tech Mini

Asgard Tech Mini

Varenr:148055
Vælg farveSand

Beskrivelse

NB! Asgard Tech Mini Colour Pack, der bl.a. indeholder teltstænger, barduner og pløkker, skal tilkøbes. Du kan ikke bruge teltet uden!

Da vi på en messe sidste sommer blev præsenteret for denne ’19-nyhed var vi solgt med det samme - det her koncept er bare lækkert og gennemført!

Både dette Asgard Tech Mini og Ydun Tech Mini er superlækre telte med en slående detaljerigdom, der gør disse to telte ganske enestående. Og når du så tilkøber den nødvendige Colour Pack, der fås i tre forskellige farver, kan du tilføje din egen favoritfarve til teltet, da både stænger, barduner, bardunstrammere, pløkker, karabiner, flag/bardunlommer, hængere til lynlåse og tørresnore er farvekoordinerede, så det hele matcher - det er da lidt liret, ikke?

Med Asgard Tech Mini kombineres hyggen, komforten og det sublime indeklima fra Nordisk’ store bomuldstelte med en relativt lav vægt, så teltet godt kan forsvares at medbringe i rygsækken på turene i det fri. Teltet alene vejer nemlig 4 kilo (og her skal så tillægges en Asgard Tech Mini Colour Pack på 1,8 kg) og fylder sammenpakket i egen kompressionspose blot 28 x 20 x 26 cm!

Som navnet mere end antyder, er dette Asgard Tech Mini en nedskaleret version af det store og klassiske Asgard-telt. I dette Asgard Tech Mini er der således rigtig god plads til to personer inklusiv medbragt bagage, da oversejlet dækker et areal på op til hele 210 x 246 cm.

Den i øvrigt faste bund er fremstillet af en robust, PU-belagt HD Polyester, som modstår et vandsøjletryk på >10.000 mm. Sidevæggene er af åndbart og vejrresistent NorTech T-TC 185, som er sammensat af 65% polyester og 35% bomuld. En fantastisk bomuld/polyesterblanding, hvor alle sejl er sat ind for at komme kondensproblemerne til livs og gøre indeklimaet optimalt - også når sommerturen går mod det sydlige Europa! Og så holder dette rivstærke og på ydersiden specialbehandlede materiale samtidig forbavsende meget vand ude, da det dels - som nævnt - er behandlet på ydersiden og da tekstilet dels har nogle nærmest fortættende egenskaber, når det bliver vådt. Men den store fordel ved dette materiale er, at det giver et langt, langt bedre indeklima og minimal kondensdannelse, sammenlignet med de traditionelle telte! Selve taget er af en lettere og PU-belagt nylon med forseglede syninger, som holder den totale vægt nede.

Alle spidsbelastningspunkterne såsom bardun- og pløkfæste er selvfølgelig ekstra forstærket med en kraftig kile. To ventiler i toppen, de fuldt dækkende myggenet bag indgangspartiet og ventilskakterne/vinduerne langs væggene på teltet sørger for den fornødne ventilation og luftgennemstrømning. Ved ventilerne øverst og ved vinduerne er der naturligvis også myggenet, så krybet ikke finder ind i teltet. Vinduerne langs væggen kan med et fikst snoretræk - der håndteres indefra - blændes mere eller mindre af med et gardin, afhængigt af, hvor meget lys man vil have ind i teltet. Indeni teltet er der fundet plads til nogle stiklommer til de medbragte ejendele, man lige vil have ved hånden.

Når den nødvendige Colour Pack er tilkøbt, rejses Asgard Tech Mini nemt og hurtigt i de særlige TurtleHubs ved hjælp af en enkelt midterstang og et par afstivende stænger ved indgangsdøren, der sammen med tagets udformning giver tilpas overdække ved indgangspartiet. Alle tre stænger er af en både stærk og let aluminiumslegering, der er anodiseret for at modvirke korrosion.

Asgard Tech Mini har en højde på 160 cm. og er nemt at komme ind og ud af, takket været den brede og todelte hoveddør, som i øvrigt kan trækkes lidt ud for at give noget apsisplads. Indgangsdøren er som nævnt udstyret med bagvedliggende myggenet, som ligeledes er opdelt i to paneler gennem en omvendt T-formet lynlås.

Så det her venter vi os meget af. Det er både rigtig lækkert lavet, men først og fremmest er det en super løsning til dig, der ikke vil gå på kompromis med komforten i dit telt!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Produktfamilie: Spirit
Grundareal : 3,5
Antal sovende personer: 2
Vandsøjletryk, oversejl : 600 mm
Vandsøjletryk, bund : 10000 mm
Vægt, kategori: 4,5-5 kg
Myggenet: Ja
Pakkevolumen, diameter: 20 cm
Pakkevolumen, længde: 28 cm
Længde: 246 cm
Bredde: 210 cm
Højde: 160 cm
Pakkepose: Inkluderet
Type: Klokketelt
Vægt: 4600 g
Oversejl:
100% Nylon
Bund:
HD Polyester
Væg:
Technical Cotton™

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?