Produktet er tilføjet kurven
InStock
skarp pris
Vælg farve Halo Blue
Gregory

Zulu 40 M/L

Zulu 40 M/L

Varenr:145667
Vælg farveHalo Blue

Produktegenskaber

Højdejusterbart bæresystem
Bæredygtige materialer
Praktisk adgang til hovedrum både gennem top og front
Patenteret FreeFloat™ dynamisk hoftebælte
Stretch-lommer på siden med gennemløb til over eller under kompression
Mulighed for fastgørelse af fx vandrestave eller isøkse

Beskrivelse

Se størrelsesguide for Gregory rygsække her

På grund af størrelsen og det ekstremt velsiddende og super velventilerende bæresystem, er dette én af vores mest populære rygsække til bl.a. vandring på Caminoen, men også til weekendture med et lille telt og sovepose.

Placeret et sted mellem dagtursrygsækken og weekendrygsækken findes denne aldeles velsiddende og helt nyudviklede Zulu 40 M/L fra Gregory. I modsætning til den forrige Zulu-model, er denne opdaterede udgave fremstillet af genindvundne og dermed mere bæredygtige materialer, ligesom bæresystemet er blevet optimeret på en række punkter og nu kan indstilles præcist i højden for perfekt pasform.

Dette helt nye Free Float -bæresystem, hvor selve skulderremme og hoftebælte er en nærmest integreret del af selve rygpladen, er med helt unikke stretch-paneler designet på en sådan måde, at det afstedkommer en fantastisk fleksibilitet og dynamik netop der, hvor der er behov for det, nemlig omkring hofte og skulderled. Og dette resulterer i, at skulderremme og hoftebælte kan flekse og arbejde uafhængigt af hinanden, uden at det går ud over rygsækkens stabilitet og vægtfordeling - stabiliteten og balancen i rygsækken forbliver intakt og rygsækken følger helt dine bevægelser!

Brug den til de krævende dagture, til topforsøgene på de alpine ture eller til de lette sommerture, hvor rygsækkens volumen på ca. 40 liter er stor nok til ekstra tøj, det lille sommertelt, proviant og kogegrej. De fine kompressionsmuligheder på siderne minimerer effektivt eventuel overskudsvolumen ved de kortere ture, men giver samtidig rigtig gode ekspansionsmuligheder, når der er behov for den ekstra plads til regntøj og en ekstra trøje.

Gregory Zulu 40 M/L er bygget op omkring det helt nye, højdejusterbare og super velventilerende Free Float bæresystem. Selve bæresystemet består dels af en fleksibel rygplade af polycarbonat indlagt i selve rygsækken og dels af et panel af luftigt mesh, som sidder ind til ryggen. Foran selve rygpladen er der placeret en kraftig metalwire af absorberende fjederstål, som har direkte forbindelse til såvel skulderremme som hoftebælte for at give maksimal vægtoverførsel og aflastning. Denne metalwire er - ligesom rygpladen - altså fleksibel, så den kan give sig og dermed øges bevægelsesfriheden. Denne konstruktion giver en meget fin tyngdeabsorption kombineret med en diagonal fleksibilitet, der giver den forbedrede bærekomfort og en optimal vægtforskydning.

Det brede, konisk formede og velsiddende hoftebælte lægger sig rigtig fint ind til hoften, og polstringen af forskellige typer skum, kombineret med den afstivende yderskal, sikrer, at hoftebæltet holder sin facon og sin aflastende egenskaber ved selv den tungeste oppakning. Det blødere skum inderst mod kroppen smyger sig således komfortabelt om hoften, og foringen af Die Cut Lifespan EVA-skum på hele hoftebæltet sikrer god fugttransport og varmeabsorption. På hver side af hoftebæltet er der fundet plads til en lynlåslukket lomme til de småting, man nemt og hurtigt skal kunne komme til, det være sig fx snacks, energibarer, mobiltelefon eller kamera.

De velskårede skulderstropper er godt polstrede med perforeret (Die Cut) Lifespan EVA og naturligvis med den helt rette S-form, således aflastningen og komforten er maksimal. De justerbare topstrammere over skulderstropperne muliggør vægtforskydning, så rygsækken altid er i balance, uanset hvilket terræn, der vandres i. På den ene skulderrem findes en fiks anordning til fastgørelse af solbrillerne, og den justerbare brystrem (med indbygget nødføjte) holder skulderstropperne ordentligt fikseret og rygsækken på plads.

Zulu 40 M/L entreres enten gennem toppen eller gennem en stor, U-formet lynlås på fronten, som gør det let at komme til de sager, der ligger nederst i rygsækken. Både indvendigt og på toppen af selve låget er der fundet plads til en lynlåslukket lomme til de småting, man hurtigt skal kunne komme til. Førstnævnte er med en lille karabin til nøglerne. Og skulle du undervejs blive overrasket af en heftige regnskylle, vil det medfølgende regnslag holde rygsækkens indhold tørt. Dette regnslag gemmes væk i den indvendige lomme i låget.

Gregory Zulu 40 M/L er udstyret med en rummelig stretch-lomme på hver side og en stor stiklomme på fronten til fx regnjakken, klatreselen eller det våde håndklæde. Sidelommerne er store nok til at sluge hver deres 1 liters drikkeflaske, hvis man da ikke lige anvender et drikkesystem, som rygsækken selvfølgelig også er forberedt til. Derudover kan der på fronten af sækken monteres trekkingstave, isøkse eller skovl ved hjælp af de smarte, integrerede anordninger og rygsækkens eventuelle overskudsvolumen komprimeres effektivt ved hjælp af de to remme på hver side og en under låget, som tilsammen desuden sikrer, at vægten kommer ordentligt ind til ryggen.

Gregory Zulu 40 M/L er ganske kort fortalt en rigtig lækker og fantastisk velsiddende rygsæk, spækket med en masse lækre og funktionelle detaljer. Prøv den og du vil garanteret blive lige så begejstret som os!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Volumen, kategori: 31-40 liter
Højde: 66 cm
Bredde: 32,4 cm
Dybde: 30,5 cm
Volumen: 40 liter
Bæresystem: Free Float™
Ryg: Justerbar
Sidelommer: Ja
Regnslag: Inkluderet
Drikkesystem: Forberedt
Vægt: 1570 g
Materiale:
400 D Ripstop Polyester
Materiale:
DWR-behandlet

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

Gregory Størrelsesguide

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?