Produktet er tilføjet kurven
Nyhed!
InStock
Spar 25%
Vælg farve Tarn Blue
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Haglöfs

Wool Blend Hood

Prismatch Læs mere
DKK 899,- DKK 1.199,-
EUR 120,41 EUR 160,59

Wool Blend Hood

Varenr:605059
DKK 899,- DKK 1.199,-
EUR 120,41 EUR 160,59
Vælg farveTarn Blue
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Whool Blend Hood fra Haglöfs er et meget spændende og virkelig flot alternativ til den traditionelle fleecejakke.

Denne lette og firevejs strækbare hættejakke er nemlig fremstillet i et meget eksklusivt materiale bestående af en velafbalanceret blanding af 25% uld og 75% polyester. Jakken er lavet med en glat overflade, medens indersiden er lavet med en blød, lækker og fugttransporterende boksstruktur, som ikke bare føles super komfortabel, men som også binder den rette mængde isolerende luft.

Denne materialeblanding giver dels en større vindresistens, hvis man sammenligner med en traditionel fleece, dels en bedre varmeregulering og en større slidstyrke og endelig vil materialet bibeholde en stor del af de isolerende egenskaber, selvom det bliver fugtigt. Og så kommer det heller ikke til at lugte så meget, som en fleece af rent kunstfiber vil kunne komme til.

Haglöfs Whool Blend Hood kan bruges alene eller som det isolerende mellemlag og er designet med et meget stilfuldt udtryk og med den rette pasform. Den er forsynet med to lynlåslukkede stiklommer, en praktisk skulderlomme med lynlås og en ditto brystlomme, og den gedigne frontlynlås er fra anerkendte YKK®. Hætten er skøn at kunne trække over hovedet på kolde og blæsende dage og ærmeafslutningerne og den nederste kant er i Lycra®, så jakken slutter ordentligt til. Ærmeafslutningerne er i øvrigt udstyret med tommelfingergreb, så ærmerne kan trækkes godt ud over hænderne på de kølige og blæsende dage.

Og endeligt er der naturligvis hagebeskytter øverst bag frontlynlåsen, så det kolde metal ikke kommer i kontakt med hagen.

Således er Haglöfs Whool Blend Hood en både stilfuld og meget komfortabel hættejakke, hvor funktionaliteten simpelthen er sublim!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 385 g
Materiale:
25% Wool
Materiale:
75% Polyester

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Vi bytter til 1. februar 2022!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

FODTØJ - MÆND

Luft

FODTØJ - KVINDER

Luft

RYGSÆKKE

Luft

HOVEDBEKLÆDNING

Luft

Kilde: Haglöfs

Lagerstatus

Prismatch