Produktet er tilføjet kurven
Petromax

Wooden Spatula with Branding

Beskrivelse

Petromax Wooden Spatula er det perfekte værktøj til alle udendørskokke og køkkeneksperter.

Wooden Spatula er fremstillet af tysk kirsebærtræ, som er olieret, så det får den karakteristiske rødlige farve, som fremhæver de karakteristiske og unikke åretegninger endnu mere.

Takket være den klassiske form og det flade håndtag, er Wooden Spatula meget alsidig og ligger godt i hånden. Spatelen er flot præget med Petromax' navn og dragelogo, som symboliserer fascinationen af ild, varme og lys.

Kirsebærtræ er jo et naturmateriale og kan derfor knække, hvis man er uheldig eller ikke behandler det ordentligt. Derfor bør du ikke lade spatlen ligge og suge vand i lang tid i en opvaskebalje, men rengør den grundigt med varmt vand og et rengøringsmiddel. Derefter stilles den på højkant og lufttørres.

Med tiden vil olien blive slidt af, så den løbende vedligeholdelse bør ske ved at gnide varm, aromafri og vegetabilsk olie eller paraffinolie ind i spatlen. Lad det trække natten over og tør efter med en blød klud. Gentag denne behandling regelmæssigt og du vil have glæde af din Wooden Spatula i mange år.

Tradition. Passion. Petromax.
Tilberedning og grillning af mad på og over åben ild som folk har gjort det i tusindvis af år - det er den oprindelige for madlavning!

Uanset om det er over bål, i gløder eller ved brug af trækul er Petromax ensbetydende med de ypperligste  kvalitetsprodukter til den udendørs madlavning, som vil give inspiration og lyst til at tilberede mad, der tilberedt og indtaget i det fri vil vise sig at være en kulinarisk oplevelse.

Og i tyske Petromax' sortiment finder du alt, hvad du skal bruge, lige fra 'dutch ovens' og bålpander til forskelligt praktisk tilbehør, som gør det nemt og bekvemt at lave mad udendørs.

Petromax har designet deres produkter til det udendørs køkken, så du kan kombinere flere forskellige produkter og dermed have flere madlavningsmuligheder.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Højde: 1,3 cm
Længde: 31,8 cm
Bredde: 6 cm
Vægt: 40 g
Materiale:
Cherry Wood

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

Luft

BEKLÆDNING

Kilde: Petromax

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?