MSR

Whisperlite™ Universal Combo

Prismatch Læs mere
DKK 1.479,-
EUR 198,09

Whisperlite™ Universal Combo

Varenr:06632
DKK 1.479,-
EUR 198,09

Beskrivelse

Made in USA!

Dette er givetvis MSR®'s mest kendte og mest alsidige multibrændere, som i denne Combo-udgave leveres med 0,6 liters brændstofflaske. En meget driftsikker brænder, som både brænder gas og flydende brændstof!

MSR® Whisperlite™ -serien er gennemtestet og udviklet gennem de seneste snart 20 år og er still going strong.

De stabile fødder, som er fræset ud af ét stykke, bidrager til den store stabilitet, minimerer den almindelige vedligeholdelse og holde vægten nede. Kombineret med en række finjusteringer og forbedringer, som optimerer den generelle brugervenlighed og ydelse, er den lette og kompakte Whisperlite™ Universal forstsat én af de mest efterspurgte multibrændere til hende eller ham, der rejser ud i den store verden uden præcist at vide, hvilken type fossilt brændstof, der kan skaffes de pågældende steder.

Den yderst pålidelige Whisperlite™ Universal brænder nemlig alt, lige fra gas på dåse til tyktflydende dieselolie til rensebenzin, blyfri benzin og petroleum - og alt ind imellem! Hemmeligheden ligger i den patenterede AirControl™ -teknologi, som sikrer den helt rette blanding af brændstof og luft, hvilket giver superb forbrænding af både dåsegas, rensebenzin, petroleum og blyfri benzin.
Sammenpakket fylder den ikke meget i den medbragte gryde, og nævnes skal den unikke Shaker Jet™ -teknologi, som med et par ryst med håndleddet lynhurtigt renser dysen for urenheder - nemt og meget bekvemt, når man befinder sig i de mest ugæstfri områder, hvor man ikke har hverken tid eller lyst til at sidde og fifle med en lille rensenål.

MSR® Whisperlite™ Universal Combo leveres med brændstofpumpe, vindskærm, reflektorskærm til under brænderhovedet, reservedelssæt, instruktionsmanual, pakkepose og brændstofflaske på 0,6 ltr.

https://youtu.be/NP14zKh9kQc

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Anbefales til: 1 - 4 pers.
Tænding: Manuel
Vægt: 423 g
Stainless Steel

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Lagerstatus

Prismatch