Produktet er tilføjet kurven
InStock
skarp pris
Vælg farve Black
Ortlieb

Water Bag, 10 L

Water Bag, 10 L

Varenr:N26
Vælg farveBlack

Beskrivelse

Denne Water Bag, 10 L fra tyske Ortlieb er det lette og kompakte alternativ til plastic- eller aluminiumsflaskerne, når drikkevandet skal transporteres.

Water Bag, 10 L er udstyret med bærehåndtag og remme som gør, at posen kan bæres i hånden og fastgøres på din vandrerygsæk. Posen er fremstillet af et ekstremt rivstærkt materiale med 100% vandtætte sammensvejsninger og et ditto skruelåg. Den indvendige coating er selvfølgelig godkendt til fødevarer.

Water Bag, 10 L er udstyret med skruelåg, hvor det store gevind passer på alle standard vandrensningsfiltre. På selv låget findes en separat ventil, som gør det nemt at dosere den rette mængde vand til fx madlavning.

Ortlieb Water Bag, 10 L kan, foruden at bruges til vandtransport, ligeledes bruges som fx sidde- eller hovedpude eller hæng posen op i et træ og monter den specielle Shower Valve, hvormed du kan tage dig et tiltrængt brusebad på fjeldet!

Tyske Ortlieb har i mere end 25 år været markedets førende producent af vandtætte cykeltasker, rygsække, pakkeposer mv. Deres specielle fremstillingsmetoder gør, at Ortlieb i dag anses for at lave de absolut mest pålidelige produkter med en slidstyrke ganske uden sidestykke.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Højde: 44 cm
Bredde: 36 cm
Volumen: 10 liter
Vægt: 160 g
100% PVC free

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?