Produktet er tilføjet kurven
InStock
Spar 25%
Vælg farve Jet Black
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Aclima

WarmWool Long Pants Women

Prismatch Læs mere
DKK 525,- DKK 699,-
EUR 70,32 EUR 93,62

WarmWool Long Pants Women

Varenr:101711
DKK 525,- DKK 699,-
EUR 70,32 EUR 93,62
Vælg farveJet Black
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Produktegenskaber

Fremstillet af 200 grams (200g/m2) merinould
Superblød og meget fin samt yderst slidstærk kvalitet
Enestående varmeregulering
Syet udelukkende ved hjælp af flade og strækbare flatlock-sømme

Beskrivelse

WarmWool-serien, som denne alsidige underbuks tilhører, er en linje af varmt og funktionelt undertøj, hvor der er anvendt en 200 grams (200 gram/m2) merinould af en superblød og meget, meget fin og yderst slidstærk kvalitet, som hverken kradser eller krymper. Og den fine merinoulds fortræffeligheder, når det gælder de varmeregulerende og isolerende egenskaber, er indiskutable. Intet andet materiale kommer i nærheden af, når det rette undertøj skal vælges til forskellige udendørsaktiviteter på den koldere tid af året!

Denne WarmWool Long Pants Women er dermed et rigtig godt bud på en velfungerende og slidstærk underbuks til både intense højpulsaktiviteter og almindeligt friluftsliv med skiftende aktivitetsniveau i hele vinterhalvåret. Denne nærmest bomuldsbløde og uhyre slidstærke uldkvalitet har desuden den fordel, at den ikke kommer til at lugte grimt, sådan som det er tilfældet med det syntetiske undertøj. Dette er selvfølgelig et stort plus (især for turmakkeren), når man fx er afsted i flere dage på vinterfjeldet uden adgang til vaskemaskine.

WarmWool Long Pants Women er naturligvis syet udelukkende ved hjælp af flade og strækbare flatlock-sømme, der bare holder. Alle sømme er nøje placeret, så de ikke sidder og generer nogen steder.

En fantastisk lækker og gennemført underbuks, som kan bruges til alle former for friluftsliv, lige fra det tidlige efterår til det sene forår.

Norske Aclima har været i familien Johansens eje siden 1939, så i hele tre generationer har de været en vigtig og kompetent norsk tekstilproducent. Erfaringen og kundskaben, der er blevet oparbejdet gennem generationer er uvurderlig i deres arbejde for at holde folk tørre og varme. Og Norges specielle klima giver da også en del udfordringer, som forsøges løst bedst mulig.

Aclimas vision er helt klart at få flere til at trives udendørs - gøre det godt og bekvemt at være ude! Og dette virkeliggøres gennem hele deres forretningsidé: Aclima skal kombinere den indgående kundskab om markedets behov med den rette fibersammensætning, strikkemetode og design for at udvikle og sælge funktionelt undertøj og mellemlag til udendørs brug.

Og Aclima har i sandhed specialiseret sig i uldundertøj. Merinould giver som bekendt den bedste komfort under langt de fleste vejrlig, temperaturforhold og de fleste aktiviteter. Og som du måske allerede ved, har uld en ganske unik evne til at holde dig varm, selvom du skulle blive våd. Med Aclimas produktserie har de fremstillet en række komfortable og slidstærke produkter, som samtidig sikrer den bedste svedtransport. Funktionen har altid haft førsteprioritet hos Aclima, men da de også er interesseret i, hvordan du har det når du bruger de, om du kan lide designet eller i det hele taget har forslag til produktudvikling, hører de gerne fra dig, så de kan blive endnu bedre!

Aclima holder til på Krøderen, Buskerud tæt ved Norefjell. Dette er et fantastisk område for produktudvikling og for at teste deres produkter såvel sommer som vinter. Aclimas kollektion dækker udendørsaktiviteter hele året rundt med undertøj og mellembeklædning, så både du og din familie skal have det godt, når I er ude i det fri.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Materiale, vægt pr. m2 (gram): 200 gram
Vægt: 170 g
Materiale:
100% Merino Wool

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Vi bytter til 1. februar 2022!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING

Luft

SE ALT FRA ACLIMA

Kilde: Aclima

Lagerstatus

Prismatch