Produktet er tilføjet kurven
Bushmen

Vagabond Hammock Set

Prismatch Læs mere
DKK 999,-
EUR 133,80

Vagabond Hammock Set

Varenr:BU VAHAS DOL
DKK 999,-
EUR 133,80
Vælg farveDark Olive

Beskrivelse

Dette komplette Vagabond Hammock Set er sammensat af en Ultralight Hammock, et løst myggenet, opspændingssnor eller ridgeline, et par ultralette karabiner og så et sæt Tree Huggers til ophængning af køjen, så det er egentlig bare at finde det rette sted at hænge køjen op!

Med sammensætningen af disse dele opnås en imponerende totalvægt på omtrent 500 gram, så sættet hverken vejer eller fylder meget at medbringe i rygsækken! Og så kan både hængekøje og myggenet bruges hver for sig, hvis det skulle blive aktuelt.

Selve hængekøjen er fremstillet af en meget let og stærk mikro-ripstop 15 Denier nylon, som både er åndbar og behagelig at røre ved, så køjen også er rar at ligge i. Den grønne farve blender fint ind i de nturlige omgivelser, og så er hængekøjen testet til at kunne klare belastninger op til 130 kg, så den holder altså til lidt af hvert.

Endvidere medfølger der en justerbar opspændingssnor eller ridgeline til montering henover hængekøjen til fx myggenettet, en tarp eller til fastgørelse af de sager, som du gerne vil have nem og hurtig adgang til.

Myggenettet - som alene i øvrigt kan bruges til et hav af andre formål, end lige med hængekøjen - yder grundet en maskestørrelse på blot 1 mm. fuld beskyttelse mod myg, flåter, fluer, myrer og andet irriterende kryb, der kan forstyrre din rolige stund i hængekøjen. Myggenet lægger sig tæt op ad siderne på hængekøjen og skaber derfor en ganske effektiv beskyttelse mod de irriterende kryb.

Myggenettets top hænges op på den fastgjorte ridgeline og strækkes ud mellem karabinerne på hængekøjen. Den justerbare manchet af ​​nylon nederst på myggenettet får nettet til at lukke ekstra godt til, ligesom det forhindrer nedfaldne blade og andet i at samle sig på myggenettet. Og så øger det myggenettets holdbarhed markant! Og både når du skal ind og ud af hængekøjen er det meget simpelt med myggenettet monteret, for du frigør blot sammensnøringen i manchetten og løfter myggenettet op.

Men du kan også vælge at bruge myggenettet med fx et liggeunderlag, når du vil sove under åben himmel. Her fører du blot bunden af myggenettet ind under liggeunderlaget og strammer op, så det passer. Den justerbare opspændingssnor eller ridgelinen føres så igennem manchetten i den ene ende af myggenettet og i den anden ende gennem den integrerede pakkeposes åbning, hvorefter den hænges op i en passende højde.

Hver af de to skånsomme stropper - eller Tre Huggers, som ikke ødelægger barken på træerne - er 2 meter lange,
hvor hver af dem er udstyret med seks fastgørelsesløkker. Den ene ende er forsynet med fem løkker og så en enkelt løkke i den anden. Med en sådan konstruktion sikres både en lav egenvægt af ophængningssystemet og samtidig nem og hurtig justering.

Når du har viklet remmene omkring træerne, skal du blot fastgøre din hængekøje ved hjælp af de to karabiner i de valgte løkker på remmen, så køjen ophænges i den ønskede højde og den passende opspænding.

Hængekøjen og myggenettet pakkes sammen ned i den integrerede pakkepose i myggenettet.


Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Længde: 300 cm
Bredde: 145 cm
Pakkevolumen, diameter: 8 cm
Pakkevolumen, længde: 24 cm
Pakkepose: Inkluderet
Myggenet: Ja
Vægt: 500 g
15 D Ripstop Nylon

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch