Produktet er tilføjet kurven
InStock
skarp pris
Vælg farve Black
Primus

Vacuum Bottle 1.0

Vacuum Bottle 1.0

Varenr:741060
Vælg farveBlack

Beskrivelse

Svenske Primus laver uden diskussion nogle af de absolut mest pålidelige termoflasker og ditto beholdere, som trofast vil følge dig i mange år på turene i det fri. 

Denne robuste og alsidige termoflaske er fremstillet af pulverlakeret og rustfrit 18/8 ædelstål med et kraftigt vakuum mellem inder- og ydervæggen, der sikrer, at temperaturen af indholdet, koldt som varmt, holdes så længe som muligt. 

Primus Vacuum Bottle 1.0 leveres med en såkaldt QuickClose -prop, som er en robust lukning, der let åbnes ved tryk på en ventil midt på låget, og det udvendige låg fungerer selvfølgelig som drikkekrus.

Ligesom det er tilfældet med alle andre former for termobeholdere, som skal bruges med varmt indhold, er det en rigtig god idé at lade beholderen stå med kogende vand i en ti minutters tid, inden den tages i brug. 

Andree, Amundsen, Nansen, Hillary og Tenzing er nogle af de mest berømte eventyrere, der alle valgte udstyr fra svenske Primus. Men det er ikke kun bjergbestigere og polarforskere, der vælger lamper og kogegrej fra Primus. Millioner af mennesker verden over, lige fra den kenyanske husholdning, filmholdet i New Zealand, den europæiske familie på campingtur til bjergbestigere på K2 har valgt Primus som deres foretrukne apparatur til opvarmning, madlavning og belysning. Primus kan i dag findes i mere end 80 forskellige lande.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Diameter: 8,6 cm
Højde: 29,7 cm
Volumen: 1 liter
Vægt: 563 g
Materiale:
Stainless Steel 18/8

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?